Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robię chińszczyznę w łoku czy mogę dodać do warzyw i grzybków jogurt

Polecane posty

Gość gość

śmietankowy ? żeby stworzyć taki sosik z ziołami ? znacie się ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na sam koniec...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
własnie dodałam na końcu i łyżeczkę musztardy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a co to ten łok?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a co to łok??? chyba o WOK Ci chodziło, nie ma czegoś takiego jak łok :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jogurt smietankowy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak, dodałam jogurt śmietankowy z łyżeczką musztardy, zioła, już zjedliśmy porcje , pampuchy na parze z chińszczyzną zrobiłam to co było

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zjadłybyście taki obiadek ? bo u mnie wszystkim bardzo smakowało ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×