Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety miejcie troche honoru

Polecane posty

Gość gość

ładna dziewczyna się trafiła gościowi na imprezie poszli razem do pokoju po czym ten gbur wszystkim rozpowiedział że ona miała "draske" na majtkach?! i co to jest ta "draska"?

Gość gość
to znaczy że tak go rozpaliła jak draska zapałkę

Gość gość
Mój przygodny kochanek też powiedział coś podobnego, o nitce, ale zwyciężyłam. Rozgadałam, że zwracał uwagę na nitkę, a nie na kobietę, bo jest homoniewiadomo. Wszystkim tłumaczyłam, że jest gejem, bo miał półmiękkiego w czasie seksu. Robiłam smutną minkę i opowiadałam, że myślałam, że coś z tego będzie, bo mi się podobał, a tutaj takie rozczarowanie. Teraz ja dumnie podnoszę głowę, a on ma problemy, bo dresiarze go zaczepiają, popychają i poniżają.

Gość gość
ale za to ile zarabia na gej kamerkach :)

Gość gość
Nie zarabia. Zebrałam wtedy wiele wyrazów zrozumienia i współczucia. Wiecie, że ja biedna kobieta, podobał mi się facet i miałam swoje wyobrażenia, a on podły gej udając heteryka robił mi nadzieje.

Gość gość
Może i nie jest gejem, ale on pierwszy zaczął wojenkę gadając głupoty, więc wcale mi go nie żal. Kto mieczem wojuje musi się liczyć z tym, że ktoś inny też może wyprowadzić cios.