Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzil ja ze mna

Polecane posty

Gość gość

niedawno po imprezie wracałam do domu, odprowadzał mnie kolega, naprawde wtedy popiłam, na drugi dzien az miałam drgawki. nie wiem czy on był pijany czy nie, ciezko mi ocenić. nagle on zaproponował mi seks. skonczylo sie na tym ze wylądowalismy w łóżku. wszystko by było spoko, ale ... on ma żone i dzieci... znam ją mówimy sobie cześć, ale nie jestesmy dobrymi kolezankami, po prostu .. z widzenia, czasem minutke sie pogada co słychać.. byłyscie w takije sytuacji, miałyscie wyrzuty?

Gość gość
mialam ..

Gość gość
ja nie napisalam ze jestem swieta ;p

Gość gość
facet wykorzystał sytuacje ale TY wiedzac ze ma rodzine powinnas odpuscic tak sie nie robi sa jakies zasady!!! a wyobraz siebie za kilka lat i twojego meza posuwajacego twoja młodzsa znajoma...oliwa sprawiedliwa i tez tego doswiadczysz

Gość gość
suka nie da pies nie weźmie

Gość gość
no, dobra, pytam, bo ja nie mam wyrzutów , nie czuje sie zle itd. czy któraj z was miala podobna sytuacje ? jak sie czułyscie ?

Gość gość
to ze tak mowisz tez mnie nie rusza ;)

Gość gość
A co cię ona obchodzi? Daj spokój. :D

Gość gość
isz sie wyspowiadaj i moze nie bedziesz miec wyrzutów sumienia, ale ten facet to na prawdę niezła świnia

Gość gości
myślę że masz niskie poczucie własnej wartości, a ta sytuacja Cie dowartosciowuje, bo wydaje Ci się że jesteś lepsza od tej żony

Gość gość
hehe nie to na pewno nie swiadczy o tym ze mnie cos dowartosciowuje, czy nie. po prostu sie z nim kochałam, moze alko sie przyczyniło do tego. Ale chodzi o to , ze w ogole nie mam wyrzutów.. i mysle, ze moglaym tp zrobic jeszcze raz. wiem , ze ma dzieci, zone itd, ale w ogole mi to nie przeszkadza, pytam czy któras miala to samo ? czy nie macie oporów by robic jak ja ? czy jednak po seksie z żonatym miałyscie wyrzuty sumienia ?

Gość rzut sumienia
te,które tak głośno krzyczą o wyrzutach sumienia,nie miały jeszcze okazji być w takiej sytuacji i dla tego tak p******ą