Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papcia

Mama pije i chowa alkohol

Polecane posty

Gość papcia

WItam. Mam problem. od dluzszego czasu zauwazylam ze moja mama zameka sie w swoim pokoju i pije piwo. Zaczeła takze kupowac piwo w butelce, aby nie bylo slychac otwierania, a takze chowa je po szafkach. Nieraz rozmawialam z nia na ten temat: tlumaczy sie, ze ukrywa to bo nie chce zeby np moj chlopak widzial ze pije piwo, ze panuje nad wszyskim, itp... Sama juz nie wiem czy ona nad tym panuje a ja juz zaczynam wariowac... nie chce aby poszlo to zadaleko... co o tym myslicie?

Gość papcia
no tak pije za swoje... ale to nie powod aby ciagle pic i ukrywac tego...nie chce aby zostala aqlkoholiczka... ;(

Gość gość
Podnosze...

Gość WatchTower
Wiesz co...? Myślę, że Twoja mama ma problem z piciem, ale w życiu się do tego nie przyzna. Zawsze wynajdzie wymówkę, dlaczego chowa alkohol... itp.. Wiem to..., bo robię tak samo... Udaję, że wypijam dwa, trzy piwa..., ale tak naprawdę kończy się na sześciu. Otwieram w ukryciu, dolewam tak, by nikt nie zauważył.., chowam później puszki lub butelki, a kiedy jestem sama, wynoszę je na śmietnik... Obserwuj mamę..., zobaczysz więcej podejrzanych zachowań... niestety..

Gość gość
szczesc piw dla kobiety:O ile ty masz wagi?