Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąz mnie zdradza jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

po 7 latach mąż znalazł sobie kochanke serce mi peka,zostawil mnie po 3 latach malzenstwa bo wolal byc sam ale spotykalismy sie na randkach i kochalismy sie.tylko moja ciotka spotkala go z inna kobieta na ulicy i pozniej jak szedl sam to powiedzial ze to jego sasiadka po imieniu weszlam na facebook a sasiadka jest brunetka a tamta byla blondynka.kiedy przyjechal do mnie zapytalam sie czy ma kochanke powiedzial ze nie kiedy drugi raz zapytalam potwierdzil ze ma,wyrzucilam go z domu,pozniej zadzwonila i znow sie zapytalalm to powiedzial ze mam downa.nie odbiera juz ode mnie telefonów co mam robic tak bardzo kocham nie wiem co mam o tym myslec pomozcie mi

Gość gość
ale zawsze mowil ze mnie kocha i ze mnie nigdy nie zdradził jeszcze w listopadzie bylismy na andrzejkach a dwa dni temu szedl z jakąs ulica

Gość gość
staszek spod monopolowego,myslisz ze to wszystko chodzi o d**e to dlaczego przez 3 lata jak przestalismy mieszkac ze soba nie wzial rozwodu

Gość gość
a poza tym miał malego i czasami do konca mu nie stawał a ma dopiero 31 lat

Gość gość
wiec myslisz ze teraz wezmie,ciotka mowila ze ta dziewczyna byla bardzo ladna i jest mlodsza ode mnie i ma dluzsze wlosy niz ja i sie ladnie usmiechala,nie bylo go przez swieta ani na sylwestra,a gdy zadzwonilam do niego to slyszalam placz czyjegos dziecka