Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale musze się nauczyć

Nie potrafię bez niego żyć

Polecane posty

Gość Założycielka tematu
Michale, miłość jest wtedy jak dwóm osobom zależy, a nie tylko jednej, mogę go kochać, być z nim, nie chcieć niczego więcej, ale co to za życie. Być z kimś kto mnie byc może nie kocha, tylko dlatego, że ja go kocham. Nie potrafiłabym tak.

Gość edekzkrainykredek z
som anioły i demony>prowadzi mnie>na>rzeż> rzeż niewiniątek> niech zadzwoni>anie tomek bo zachleje sie na śmierć >znowu

Gość Nie mogę
po co być w stanie zakochania, po co? :(

Gość gość
Nie ma nic gorszego, kiedy mężczyzna powie ci po 2 latach mieszkania ze sobą, że już nic nie czuje do ciebie. To tak z dnia na dzień. A ty przez te 2 lata, gotowałaś obiadki, sprzątałaś i opierałaś mu d... .To spada jak grom z jasnego nieba, świat się wali wtedy na głowę, wydaje ci się że twoje życie nie ma sensu bez niego. Ja musiałam go zdobyć ponownie. I dopięłam swego. Pomógł mi urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl , wrócił do mnie bardzo szybko, ponownie czyniąc mnie radosną.

Gość gość
Rytuały naprawdę działają. Ja odprawiałam samodzielnie, a moim przewodnikiem byla pani Diana z wrozkadiana.pl. Doradziła mi gdzie kupić wszystkie składniki i jak odprawiać aby nie przyciągnąć do siebie żadnych złych bytów. Ważne, że podziałało.

Gość gość
Nie pleć dziunia bzdur o rytuałach , kto ci za to płaci, że robisz tym osobom reklamę? Mamy XXI wiek, to nie epoka kamienia łupanego, żeby wierzyć we wróżbitów, czary i uroki, no i do tego powroty byłych :D