Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce rzucić szkołe

Polecane posty

Gość gość

jestem na studiach zaocznych(III sem.) tylko dla rodziców; no na początku sama chciałam, ale już mi się nie podoba. Nie chcę chodzić do szkoły. Teraz pracuje. Jak mi się skończy umowa to poszukam innej pracy. Może się znajdzie no i chcę pracować. Powiedziałam o tym mamie i ona na to, ze nie chce o tym słuchać. Czyli o tym żebym przerywała szkołę. Powiedziała mi, że sobie nie poradzę na innych stanowiskach jak praca np. w Biedronce bo nie umiem złapać kontaktu z klientem. Nie lubię ludzi z roku, nie umiem się z nimi dogadać, nie lubię się uczyć. Nigdy nie byłam prymusem, ani nim nie zostanę. Za dużo mam zaległości z przedmiotów ścisłych, a jestem na politechnice. Uważam, że albo się robi coś bardzo dobrze, perfekcyjnie(czyli świetne przygotowanie na każde zajęcia), albo w ogóle się za to lepiej nie zabierać bo po co byle jak. A ja mam takie zaległości z matmy i fizy z lat poprzednich, ze nie wyobrażam sobie żebym to wszystko opanowała. No bo co to za inżynier bez b.dobrej znajomości w.w. przedmiotów.

Gość gość
Rzuc sie z moatu. Starczy juz idiotow i polglowkow w tym kraju.

Gość gość
popieram rzuć to w diabły

Gość gość
ale kurde szkoda mi trochę, półtora roku, tyle kasy poszło... wiem, że to brzmi infantylnie cała ta moja wypowiedź. Zachowuję się jak dziecko, nie wiem czego chcę. Najgorsze jest to, że jak przestane chodzić do szkoły to po jakimś czasie będę tego żałować. Na bank...

Gość gość
odpowie ktoś...

Gość gość
skończ licencjat a potem rób co chcesz

Gość gość
puki cię sami nie wypiszą z uczelni to chodź,zawsze są poprawki i drugie terminy

Gość Teztakmiałam
politechnika to raczej inż. a nie licencjat.