Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whativedone

ja 24 on 43 co myślicie

Polecane posty

Gość whativedone

uda się? ja wolna, on wolny bez byłych żon i dzieci.kończę studia, nie jestem głupią gęsią co leci na kasę

Gość whativedone
co myślicie?

Gość whativedone
wygląda naprawdę dobrze. wysoki 1.89, zadbany, bez brzuszka, ładne zęby, zadbane włosy, super styl ubierania się, nie żadna dziadyga, płaski brzuch bo nie pije piwa :P

Gość whativedone
ktoś jeszcze się wypowie? czy śpią wszyscy?

Gość whativedone
?

nikt nie traktuje tego pewnie poważnie :P a racjonalnie rzecz biorąc - za 15 lat jeszcze będziesz mogla rodzic dzieci i będziesz sexy 40 a on będzie prawie dziadkiem, raczej nie rzuci i nie zdradzi, skoro jest dobrze zakonswerwowany to chyba warto! :)

Gość whativedone
wiem, najgorsze jest to, że on będzie się starzał, to nieuniknione.. a ja chciałabym, żeby był zawsze taki, jak teraz... patrząc na zdj z młodości nigdy bym się nim nie zainteresowała. pociąga mnie taki, jaki jest w tym momencie... co będzie dalej? nie myślę o tym

Gość gość
Wiek nie ma żadnego znaczenia. Nie daj się oglupic społecznej hipokryzji. To samo społeczeństwo, które piętnuje różnicę wieku, mówi, ze przecież człowiek jest najwazniejszy, nie wygląd/wiek/wzrost i takie inne atrybuty zewnętrzne. Dwulicowosc. Jak ci on odpowiada, to go bierz i tyle.

to nie zastanawiaj się nad przyszłoscią, kochaj i szalej nie pytaj co dalej, szalej i grzesz - miłością się ciesz :) nie jest powiedziane,że wszyscy będziemy żyć po 100 lat i zdziadziejemy, liczy się moment, chwila, ile ludzi miało plany na przyszłość a umarlo np. w wypadku, a mieli młode piękne zony, albo mezow i co? nic po ich mlodosci

Gość gość
Ty tez bedziesz sie starzała, kochana. Kto wie, on moze za 10 lat wyglądać jak George Clooney a ty fatalnie ;-)

Gość whativedone
no właśnie, bo on mając 43 lata wygląda 10000 razy lepiej, niż miał 20 lat. wtedy nie spojrzałabym na niego. a teraz jest taki męski... no ideał po prostu ja wyglądam na więcej niż 24, chyba, oczywiście, że też się starzeję, ale ćwiczę codziennie, jem zdrowo, dbam o siebie. chciałabym, żeby się udało

Gość gość
I tego ci życzę. Nigdy nie wiadomo, czy się uda, ale to nie wiek jest przeszkodą.

Gość whativedone
czasem i wiek jest przeszkodą... rodzina patrzy na wiek, rodzice są starsi co prawda od niego, ale około 2 lata starsi, to co to za różnica... społeczeństwo też napiętnuje... a jednak, miłość istnieje

Gość gość
No właśnie, ale z twojej wypowiedzi wynika, ze przeszkodą jest dla innych, a nie dla ciebie.

Gość whativedone
dla mnie wiek nigdy nie był przeszkodą, od zawsze podobali mi się faceci starsi 15, 20 lat...

Gość gość
No to w ogóle nie widzę problemu.

Gość whativedone
:)

Gość daj sobie spokojjj szkoda lat
przeciez to stary PRYK tak naprawde ,ale grac to sobie moze mlodego.. WYKORZYSTA CIE TERAZ MLODA ,a pozniej jak sie zestarzejezs wymieni na mlodsza i tak w kolko ,bo to lubi...taki jego styl zycia,musi caly czas udawadiac podbojami malolatek ze jest mlody niby ,bo ma kompleksy tak naprawde...

Gość gość
O, zaścianek atakuje.

Gość whativedone
a co jeśli to miłość? czy tylko równolatkowie mają do niej prawo? a jakby miał 30 lat to już moglibyśmy spróbować, wtedy by się udało?

Gość gość
No jak to to nie wiesz, ze w PL dopuszczalne jest 3 lata różnicy? I oczywiście obowiązkowo to on musi być starszy. Zaręczyny w wieku 22, ślub po półtora roku znajomości, za rok pierwsze dziecko. Co ty, reguł się znasz? ;-)

Gość rozwódkaaaa
Gość przechodzi kryzys wieku sredniego i szuka młodszej panny do poprawienia wizerunku i leczenia kompleksów. pofika sobie i zwali na ciebie winę za rozstanie. Jak nie masz alternatywy to możesz sprawdzic moją teorię i swoje nadzieje dla zabawy i zabicia czasu. Jeśli musisz się jakkolwiek poświęcać dla tego związku to na 90% mam rację. Zwłaszcza 43-latkom palma odbija. Nie jest ważna różnica wieku, a punkt, w którym tenże kawaler się znajduje.

Gość gość
@ 0051. Kompleksy? Ja jestem w podobnym wieku i się staro nie czuje. A moj chłopak tez jest ode mnie sporo starszy. Nie poderwałam młodszego, żeby cos komuś udowadniać. I niby komu i po co? Ludzie o zasciankowych poglądach i tak są niereformowalni i nie da się do niczego ich przekonać, wiec szkoda by było tracić energię na takie działania ;-)

Gość rozwódkaaaa
spytaj się swojego chłopaka, komu i po co? To on jest starszy.

Gość rozwódkaaaa
ja byłam z 43-latkiem i się ostro sparzyłam. Nawet jesli nie ma żony ani ex ani dzieci, nie możesz oczekiwać, że to człowiek bez przeszłości. W moim przypadku problemem był przyjaciel, który mnie nie zaakceptował. Na moim tle jego młoda żona wypadała blado, a to on musiał mieć wszystko najlepsze w klubie. Spodziawałby się ktoś, że stary pryk jest uzalezniony od obcego gościa? Ja tez nie chociaz sam ex objasnił mi majestat kumpla na samym wstępie.

Gość gość
to niech się bzyka z kumplem jak taki mądry, faceci są beznadziejni :O sama nie chciałabym być z typem co w ogóle nie ma kolegów, ale jednak koledzy powinni być na drugim miejscu a nie pierwszym

Gość rozwódkaaaa
kolega skasował mu chyba wszystkie kobiety, naciągnął na wspolny kredyt na 30 lat i zrobił z niego szofera z prawie codziennych zakrapianych imprez. Raz mi go wyciągnął z łóżka telefonem, a ten pacan czekał na niego 1,5 godziny pod knajpą... Ex był taki wściekły, że nawet się odzywac nie musiałam.

Gość gość
może ma u niego jakiś dług wdzięczności albo tamten zna mroczny sekret Twojego exa i szantażuje go ? bo normalne to jego zachowanie nie jest

Gość rozwódkaaaa
zachowanie jest normalne tak jak normalni są 43-latkowie bez kobiet.