Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z niemowlakiem nie chce pic szczegolnie w nocy

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem z 8 miesiecznym synkiem w ogole nie chce pic wody czy herbatki.najgorzej jest w nocy bo domaga sie butelki a jak probuje podac mu picie to krzyczy i potrafi plakac poki nie dam mu mleka.nie wiem jak go odzwyczaic od nocnego jedzenia i zeby pil boje sie ze sie odwodni dziennie moze wypije 50ml gora

Gość gość
Nie potrzebuje nie pije. moja córka w nocy tez nie tknie herbatki/soku/wody. Próbowałam już chyba z pół roku. Za każdym razem tylko mleko.

Gość gość
kazdy mi mowi ze dziecko w tym w wieku nie powinno jesc w nocy.probowalam mu nie dac i tyle z tego mialam ze plakal i maz mnie opieprzyl ze dzieciak placze a ja nic;/

Gość gość
8 mcy to jeszcze małe dziecko ma prawo jeść w nocy - a że nie pije - mój też nie pił - poprostu daj mu miarkę mleka mniej do tej samego wody co zwykle - np. jak pije w nocy 180 ml z 6 miarek mleka to daj 5 miarek.. to jakby wypił 150 ml mleka i 30 ml wody i po kłopocie :)

Gość gość
G***o prawda-mój jadł w nocy do roczku prawie. Ja od zawsze miałam teorię-dziecko je w nocy bo widocznie potrzebuje. Co za różnica czy robisz w nocy herbatke czy mleko? Ja mam zawsze wode w termosach, do niedawna jedną butelkę z odmierzoną ilością wody (180 ml) w podgrzewaczu ustawionym na 42 stopnie i jak coś to dodawałam mleko i dawałam mu.