Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodob

rzucam palenie pomocy

Polecane posty

Gość dodob

witajcie nie wiem czy temat nie umrze smiercia naturalna ale bardzo bym chciała żeby tak nie było dzisiaj 22 stycznia w dzień dziadka rzuciłam palenie !!!!!! paliłam długo długo wlasciwie od 20 lat to robie z przerwami na ciaze i karmienie najdluzsza przerwa 2 lata , ciagnie mnie okrutnie ale ostatnio stwierdziłam ze jestem kompletnie szurnieta mroz -12 stopni a ja w bluzeczce na balkonie kurze fajki !!! smierdze wydaje pieniądze i trzeba z tym skonczyc raz na zawsze wiec ZAPRASZAM rzucających i chcących rzucic

Gość Karolinaaaa92
Ja też postanowiłam skończyć z tym wstrętnym nałogiem. Zaczęłam palić jako gówniara i gdybym ja wtedy wiedziała jak to ciężko będzie rzucić... Wiadomo, każdy mówi, że gdyby wiedział jakie to będzie trudne w ogóle nie zaczynałby palić. Wczoraj w pracy ok. 16 spaliłam ostatniego(!) papierosa. Koleżanki wiedzą, że mają mnie już nie wołać na fajkę bo to będą najtrudniejsze sytuacje żeby się powstrzymać. Od wczoraj nie zapaliłam więc mam nadzieję, że wytrwam w swoim postanowieniu i się nie złamię. Dużo daje mi rozmowa z osobami które już rzuciły, dzięki takim rozmowom ostatecznie podjęłam decyzję. W chwilach zwątpienia, kiedy będę bliska złamaniu postanowienia wiem, że też mogę na te osoby liczyć, na ich wsparcie i doświadczenie. Pozdrawiam :)

Gość gość
ja slyszalam ( najlepeij zapytac lekarza) ze nie mozna nagle rzuc***alenia , tylko stopniowo, poniewaz moga byc problemy z serem , , tak powiedzial lekarz mojemu bratu , zawal itp. najpierw sie lepiej upewnic,

Gość gość
z sercem * poprawiam a nie z serem :)