Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makatka1977

czy zachowanie męża i wspólnej znajomej jest właściwe

Polecane posty

Gość makatka1977

Mamy wspólnych znajomych i juz nie pierwszy raz doszło do sytuacji , że mój mąż ( twierdzi że umawiał się z meżem znajomej a nie z nią) ustalili że ona przywiezie do nas synka na noc. Nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt, że umówili się w sobotę a ja się dowiedziałam od meża o tym dzisiaj rano że Goska dziecko przywiezie o 16:00 ( dodam że mąż ma byc w pracy do 20 dzisiaj) więc opieka spada na mnie! Zrobiłam awanturę, że takie sprawy najpierw ustala się ze mną a nie z koleżanką i że do mnie nikt w tej sprawie dzwonił??? nie wiem jak wy kobiety ale ja uważam że takie sprawy nie załatwia sie z mężami kolezanek a jeśli juz nawet dojdzie do tego to wypadałoby zadzwnic do mnie i powiedzieć chyba co? Temat zakończyłam żeby powiedział gośce niech przywieżie dziecko o 20 jak on wróci z pracy skoro z nim się umawiała !

Gość gość
Oj ty zazdrośnico...:)

Gość gość
dobrze zrobilas , jak to kolezanka menza to niech on pilnuje

Gość makatka1977
nie to niby nasza wspólna znajoma spotykamy się w czwórkę na wodeczke lub piwko , tylko to nie pierwsza taka sytuacja kiedy oni we dwojkę ustala coś między sobą a ja dowiaduje się ostatnia

Gość gość
A od 16 do 20.00 może spędzą czas razem??

Gość makatka1977
nie nie ma takiej opcji on pracuje z ludźmi do 20;-)

Gość gość
Niech Cię nie będzie o 16.00 w domu. W końcu nic nie wiedziałaś i "masz wizytę u lekarza" właśnie wtedy. Ja bym tak zrobiła. I jeszcze wyłącz komórkę - "rozładowała się" lub naprawdę ją rozładuj (włącz w niej radio albo cokolwiek). Wróć ok 19.oo (bo jeszcze zakupy jedzeniowe uzupełniaj w sklepie). I miej to w... głębokim poważaniu, co się przez ten czas stanie. Niczego nikomu nie obiecywałaś. Możesz ewentualnie zadzwonić do tej Gośki i powiedzieć, że bolą Cię korzonki i idziesz do lekarza i nie wiesz, o której wrócisz i... wyłącz komórkę (rozładowała się w trakcie rozmowy).

Gość makatka1977
ja naprawdę nic nie mam przeciwko opiece nad dziecmi-notabene moi chłopcy się cieszą jak ktoś przychodzi ale do cholery jasnej nie może tak być że mąż z nią się dogaduje w spawie przywiezienia dzieciaka do nas , a ona nawet nie raczy od niedzieli do mnie zadzwonić i powiedziec cokolwiek mam rację czy nie?

Gość gość
tak , masz racje szlak by mnie trafił , mój mąz nauczył sie i juz o wszystko mnie pyta , nawet czy może zostać dłużej w pracy Nauczy sie tylko nie odpuszczaj

Gość makatka1977
jak się przez 10 lat nie nauczył to się nie nauczy on nic w tym zlego nie widzi... po za tym on uważa że jestem zazdrosna ...

Gość gość
Trochę chamsko to wyszło. Mąż się zgodził na opiekę od 16tej, sam wie, że siedzi w pracy do 20 tej a Ciebie nawet o zdanie nie zapyta tylko informuje na ostatnią chwilę. Na Twoim miejscu byłabym bardziej niż wkurzona. Sama nie lubię jak mąż zaprasza kogoś i informuje mnie na chwilę przed. W końcu to czy będę miała ugościć ludzi i w jakich warunkach to go już nie interesuje :/ Mam nadzieję, że powiedziałas mu do słuchu i już takiego numeru Ci nie zrobi :)