Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do wszystkich panów

Polecane posty

Gość gość

Drodzy panowie, powiedzcie jakie kobiety bardziej kręcą was? Te wyuzdane, perwersyjne. Czy może te bardziej spokojne, delikatne? Nie pytam o kobiety na tzw ''jeden raz''. Chodzi mi o te wasze kobiety, żony. Czy jest coś w sferze seksu czego mężczyźni nie tolerują u kobiet. Wydaje mi się, że każdy facet lubi gdy jego kobieta jest ''ostra'', ale chcę otrzymać odpowiedzi właśnie od was :)

Gość gość
KLubia osztre ale tylko na 1 raz , zresztą wyglad jest zawsze wazniejszy od charakteru .

Gość gość
Lubie slodkie i glupiutkie , roztrzepane ale , nie idiotki tylko dobre dziewczyny. Poznalem chyba 2 z 100

Gość gość
ja lubie spokojne i delikatne ;) perwersja od czasu do czasu, ale nie przepadam.

Gość gość
Ale wyglad jest wazniejszy od charakteru przyznajcie . Nie wazne czy ostra zy delikatna .

Gość gość
a bielizna erotyczna? podobno faceci to wzrokowcy

Gość gość
Faceci szukaja dobrych gospos za zony i tak pójde do birdelu , wiec bielizna nie jest wazna .

Gość gość
spokojna w ciągu dnia, k***a w nocy. jakieś inne pytania?

Gość gość
No chyba, że ich żony są dobrymi gosposiami i dobrymi kochankami

Gość gość
Bielizna nie jest wazna byle zeby była uległa i torelowała moje wyskoki i zeby mi matkowała to najwazniejsze .

Gość gość
A po co dobra kochanka skoro sa kobiety które przymykaja oko na wyskoki ? Nie musi mi dawac skoro mi dobrze matkuje to mi wtystarczy .

Gość gość 37
No ja zdecydowanie wolę kobiety te spokojne z duszą romantyzmu. Czasem owszem można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa ale nie zz często.

Gość gość
To ożeń się z matką. Widzę, że płytkość niektórych mężczyzn jest przeogromna. Współczuję :(

Gość gość
Przynajmniej jest szczery , faceci maja gdzies romantyzm .

Gość gość
Niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem :) Zadałam konkretne pytania, a tylko nieliczni umieją odpowiedzieć na nie. Cóż trzeba się wrócić do czasów ogólniaka. No chyba, że ''oni'' kończyli zawodówki, to by wiele wyjaśniało.

Gość gość
Bo faceci maja gdzies to czy jest delikatmna czy ostra byle żeby miała dobra d..pę do jej dawania to wszystko .

Gość gość 37
No i tu się mylisz. Jeden nie ma w sobie romantyzmu drugi zaś ma. I to samo jest u kobiet. Np dla mnie ludzie bez nutki romantyzmu są nudni i najczęściej nie dobrymi partnerami.

Gość gość
A byłbys z brzydula ale romantyczka ? Tylko brzydkie sa w dzisiejszych czasach romantyczkami bo ładne raczej sa przyzwyczajne ze kręci sie koło nich wianuszek facetów . I raczej nie będa tylko z 1 a brzydkie tak bo uwazaja faceta który się nia zainterewsuje za tego jedynego wyjatkowego (bo sioę nia zainterwsował ) a ładne sa rozrywane i cięszko im wybrac i sie zdecydowac więc codzienni to inny .

Gość gość
Ja pytam co faceci lubią z kobietą w łóżku, a czego nie. Nie pytałam o to z kim by chcieli być czy z brzydką czy z ładną. LUDZIE!

Gość gość 37
Ja np mam duszę romantyczną i lubię czymś oczarować kobietę. Np kolacją przy świecach. Czy od czasu do czasu bukietem róż Czy np wspólną kąpielą w wannie z płatkami suchy róż lub zapachowej soli kąpielowej przy świetle zapalonych zapachowych świec. A do tego lampka szampana. Taka niby niewielka rzecz. A jak potrafi wpłynąć na samopoczucie i dobry nastrój kobiety.

Gość gość
jaki ty słodki i uroczy jesteś :) i tylko 37 lat na karku :)

Gość gość 37
Po prostu będąc z kobietą staram się aby życie miało piękną oprawę czy barwę. A wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jedynie sposób bycia charakter. I odrobina dobrej woli i pomysłu.

Gość gość
lepiej delikatną i spokojną, lepiej na przyszłość bo pewniejsza. Ostra i towarzyska to później domysły co ona teraz robi na tym szkoleniu wyjazdowym...

Gość gość
No tak. A potem facet powie, że spodziewał się czegos wiecej i zacznie ogladac sie za innymi :D za takimi ktore sa ostre. To moze najlpeiej znalezc rownowage ! 50/50. :P

Gość gość 37
Taki co się ogląda to zawsze będzie się oglądał. Lecz nie wszyscy są tacy dla których tylko wdzięk i figura się liczy.