Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z dzieckiem będzie dobry do związku

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym się spotykam już jakiś czasu na dziecko, dziś prosił mnie o spotkanie boję się że poprosi mnie o stworzenie związku mam obawy czy wchodzić w to?? Mały jest słodki ale boję się co robić

Gość gość
nie wchodz w to. Ja nie posłuchałam rodziców i jestem w takim zwiazku ponad rok - brakuje nam kasy bo on placi alimety, wekendy mamy rozwalone bo dziecko jest u nas, dziecko jak mnie lubiło to teraz nienawidzi nie wiaopdmo z jakiej przyczyny, dziecko jest tak zazdrosne ze nie moge sie przytulic nawet do mojego faceta. A o slubie to moge zapomniec no bo ON juz miał slub i ma wielki uraz.

Gość gość
Ale on wychowuje to dziecko? czy dziecko jest z matka?

Gość gość
W moim przypadku facet sam wychowuje małego, ale no nasze weekendy wyglądają tak że z małym spędzamy całe czas, albo mi go zostawia jak coś robi w domu a robi remont więc z tym małym często się widzę. Boję się że ta całą otoczka rodziny za szybko mnie dosadnie ja chyba niechce tworzyć jak narazie rodziny chciała bym z facetem spędzać więcej czasu

Gość gość
dziecko jest z matką a u nas na wekendy. Mam wtedy kwadratowa głowę bo dziecko wtaje o 6 rano i juz wrzask i pisk. Od piatku do niedzili w tv bajki lub gry, ja ide w odtawkę. Nie moge nawet sniadanówki ogladnac bo dziecko:-(

Gość gość
ojej to gdyby dziecko było non stop z ojcem to bym miała dosyc. To jeszcze i tak dobrze ze dziecko jest u nas na wekendy. Niestetyy ale dla mnie taki weekend jest tak meczący ze mam wszytskiego dosyc.

Gość gość
Ja chyba nie dorosłam do tworzenia rodziny. Ok zająć się małym jakiś czas nie ma problemu ale nie bez przerwy jest na 1 planie mały a później ja jak dziecko śpi

Gość gość
dlatego sobie odpuść. Ja załuję coraz bardziej swojej decyzji, jest to cholernie trudny zwiazek. Tez ide w odtawke jak jest dziecko. Sama mam 30 lat marze o slubie i dzieciach ale niestety dałam sie nabrac na ciepłe słówka i zapewnienia ze on tez tego chce. G***o rpawda on ma ogromny uraz-boi sie slubu i ewentualnej ciązy

Gość gość
A najgorsze w tym wszystkim że facet jest kochany wrażliwy, miły nie pali i tak bardzo męski że strasznie trudno mi z niego rezygnować:(

Gość gość
Wiesz tobie to przeszkadza bo to nie twoje dziecko. Ale on to widzi inaczej. Chce miec to dziecko chociaz na weekend nie dziw mu sie. Lepiej nie wchodz w taki zwiazek bo juz zaczyna cie to irytowac. A dla rodzica dziecko zawsze bd na miejscu 1.

Gość gość
Tak mi to przeszkadza i mysle ze kazdej kobiecie przeszkadza obce dziecko. dlatego mowie ze to bardzo trudna relacja i odrazam dziewczynie. Moim zdaniem rozwodnik z dzieckiem powienien wiazac sie z rozwódką z dzieckiem wtedy nie ma takich prioblemów

Gość gość
A co do alimentów to jest jedna sprawa ale oprócz alimentów moj facet placi za kazde wyjscie do kina , do mc donalda, do restauracji, trzeba doliczyc dojazdy do dziecka i spowrotem wiec dodatkowo oprocz alimentów znika z naszej kasy jakies 300 zł.

Gość gość
Ja mam dopiero 21lat studja a jakiś miesiąc temu zerwałam z chłopakiem z którym byłam 4 lata i teraz zadaje się z facetem z dzieckiem boję się i że ten związek odbije się i na uczelni. Muszę z tego jakoś wybrnąć

Gość ja_ja
dokładnie , to nie Twoje dziecko i inaczej to odbierasz i to sie nie zmieni , nawet jak zaakceptujecie to i jakos bedziecie zyli dziecko będzie coraz większe miało inne wymagania i beda tylko kłótnie przez to . Bedzie tak jak bys zyła z trzema osobami w związku - uwierz mi ze wiem co mówie

Gość gość
21 lat i chcesz sie ładowac w taki układ??? dziewczyno czyś ty zwariowała?? urwij to jak najszybciej, jestes młoda baw sie i ciesz zyciem a nie baw się w mamusię i opiekunkę. Odpusc sobie dobrze ci radzę

Gość gość
Wiem że jestem młoda ale zakochać się to normalne o dzieck dowiedziałam się na 2 spotkaniu. Nie wiem co robić czy ciągnąć taki układ jak teraz jest spotkań ja nawet z nim nie spalan a moi rodzice małego już traktują jak wnuka

Gość gość
Nie wiem co powiedzieć jak mnie dziś poprosi żebym została jego dziewczyna boję się że nie będę potrafiła odmówić

Gość gość
no to jak ejsteś taka mimoza to zostań z nim. jesli nie stac cie na nikogo elpszego w wieku 21 lat:-( Ja w twoim wieku nawet bym nie spojrzała na faceta z dzieckiem

Gość gość
Stać mnie na innego faceta mam jeszcze 2 takich chłopaków którzy by chcieli być zemną jedn to mnie ciągle zaprasza na weekendy do siebie ale ciągle odmawian raz jak spędziliśmy weekend razem było super. Kurcze miesiąc jestem sama a tu faceci i niewiem na którego się zdecydować ten z dzieckiem charakterówo mi bardzo pasuje. Ciężko podjąć decyzję

Gość gość
przestan chrzanic ze ma dobry charakter. pamietaj ze taki facet musi sie dwa razy abrdziej natrudzić zeby zdobyc dziewczyne wiec w udawaniu musi być niezły. Dobrze on zdaje sobie sprawe ze to ze ma dziecko jest dal niego sporym obciązeniem i ze niekażda kobieta go zechce. Zostaw tego faceta dobrze ci radze ale zrobisz jak uwazasz. Ja załuję mojej decyzji.

Gość gość
Ok jesteś starsza i doświadczona w tych sprawach nie będę sobie życia marnować z zabawy. Przełamie się i nie będę popełniać takiego błędu jak ty i żałować dzięki za uświadomienie mnie co mi grozi

Ja nie rozumiem osób, które się pakują w związki z ludźmi mającymi dziec***Przecież to bez sensu. Same minusy: czas, pieniądze, wysiłek - po co to marnować na cudze dzieci? I jeszcze cała masa komplikacji. Jeśli ktoś się na coś takiego decyduje to jego sprawa, ale niech później nie marudzi, że mu źle.

Gość gość
Boze godzina spotkania sie zbliza, przygotowalam sie jezeli mnie poprosi o Zwiqzek to juz mam tekst przygotowany na odmowienie

Gość gość
jezu a jak on zrobi cos i wyladuje w lozki masakra moze lepiej zrezygnuje

Gość gość
gość Wiem że jestem młoda ale zakochać się to normalne o dzieck dowiedziałam się na 2 spotkaniu. xxx czyli zakochałaś się już na pierwszym spotkaniu i wg ciebie to normalne, tak? ale despercja!!!

Gość gość
gość Boze godzina spotkania sie zbliza, przygotowalam sie jezeli mnie poprosi o Zwiqzek to juz mam tekst przygotowany na odmowienie xxxxxxxxxx "tekst na odmówienie" ha ha ha ha ha! ale wieśniara!

Gość gość
Jest tu może jakąś osoba która jest z facetem który wychowuje dziecko sam?

Gość gość
Chyba brak u takiej osoby