Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereera21

Pogubilam sie prosze o pomoc

Polecane posty

Gość tereera21

Odkad mam male dziecko zmienil sie bardzo moj tryb zycia. zawsze bylam osoba szczupla, aktywna, "wyjsciowa", teraz... 14 kilo nadwagi ktore przybylo mi przez rok, rano wstaje obolala, jestem jakas zesztywniala bo juz tyle czasu nie cwicze... objadam sie byle czym, byle szybko, pocieszam slodyczami. dbam bardzo o dziecko, a o siebie.. juz nie wiem jak powinnam sie odzywiac, co znaczy zdrowe odzywianie. trace sily zyciowe, energie, wstaje z niechecia do codziennych obowiazkow, nie mam na nie sil... boli mne zoladek po kazdym jedzeniu, nie wiem juz jak sie zmobilizowac i zaczac jezsc zdrowo, zyc zdrowo. prosze o rady.

Gość gość
Pora zadbać też o siebie,bo dziecku mama potrzebna,ale zdrowa,pełna energii i werwy.Dziecko widzi,obserwuje,a dobrze,aby uczyło się zdrowego sposobu życia,radości z życia.Tak łatwiej funkcjonować w tym trudnym i często pokręconym świecie. powodzenia

Gość gość
jakies rady?

Gość gość
zacznij myśleć o sobie bo potem może być za póżno ,weż się w garść i zacznij cos robić ,dietka ,kup sobie rower stacionarny i kiedy dziecko śpi lub się bawi pedałuj przez 1h zobaczysz poczatki tylko trudne ,poznaj osobe z podobnym problemem i wzajemnie wspierajcie się