Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa nie patrzy ze po porodzie synowa chce spokój

Polecane posty

Gość gość

widze,ze w większości rodzin ważniejsze jest to,żeby Tesciowa po porodzie mogła siedziec na łbie synowej która jest po porodzie niż ,żeby tak synowa miała spokój i cisze aby dojsc po tym wszystkim do siebie. Tak z tego mozna wywnioskować na tym forum

a co synowa po porodzie traci glos ze nie potrafi wyartykulowac swoich potrzeb, hm? powiedz tesciowej, ze na wizyty przyjdzie czas pozniej i po sprawie, wiadomo ze porod to powazna sprawa/wysilek i nie jest to czas na przyjmowanie gosci

Gość gość
ror s********j za dużo ciebie na tym forum... :O

Gość gość
a maz to nie ma geby zeby cos powiedzial mamusi tylko wiecznie ta synowa musi wszystko zalatwiac....

" [zgłoś do usunięcia] gość ror s********j za dużo ciebie na tym forum... pechowiec.gif" xxx o i przylazla juz za mna psychofanka co to az sie cala trzesie z ekscytacji jak widzi moj nick;-) ni ty bedziesz dawkowac moja obecnosc, tak wiec tracisz czas, nie biore pod uwage sugestii osob ktore mam za nic - a tak mysle o osobach ktore sa niegrzeczne;-)

" [zgłoś do usunięcia] gość a maz to nie ma geby zeby cos powiedzial mamusi tylko wiecznie ta synowa musi wszystko zalatwiac...." xxx ale po co te emocje? przeciez mozna samej powiedziec - grzecznie, ze teraz nie ma sie ohoty na wizyty i po sprawie

Gość gość
ror ty to jesteś zdrowo j******a na umyśle , leczenie Ci tłusta obslizgła dupo nie pomoże więc w*********j w podskokach szmato!

"gość ror ty to jesteś zdrowo j******a na umyśle , leczenie Ci tłusta obslizgła dupo nie pomoże więc w*********j w podskokach szmato!" xxx bawi mnie poziom twojego zaanagazowania emocjonalnego, rybko;-) ale skoro tak lubisz to ok, mi tam...rybka;-) uwazaj tylko, zeby z tych emocji ci zylka w pupci nie pekla;-) ;-) ;-)

Gość gość
czytajcie ludzie ze zrozumieniem

Gość gość
a ja sie cieszylam jak tesciowa przychodzila :) byla codziennie i baaardzo mi pomogla w pierwszych dniach, syn nie nalezal do spiochow, a ja bylam padnieta karmiac piersia co 20 min, tesciowa byl apo reka i zawsze moglam na nia liczyc :)

Gość gość
i znowu ror rozwaliła temat....

no wiesz niekazdy tak ma z tesciowa - tesciowe tez sa rozne, bywaja bardziej delikatne i mniej, a poza tym czasem wystraczy powiedziec bo w swojej radosc**** prostu zapominaja o tak podstawowej rzeczy, tak tez bywa

" gość i znowu ror rozwaliła temat...." xxx ja???;-) przeciez ja pisze na temat a nie takie jak ty zasmieciary zasmiecaja kazdy temat swoich dywagacjami i swirem na punkcie innej interlokutorki ;-) to jest dopiero zenada;/

Gość gość
boże kochany o co znowu ta kłótnia...

Gość gość
RoR a gary i podłogi masz już pomyte?

Gość gość
Oj tam oj tam , kobieta chce pomoc nowej mamusie a wy zaraz z buziami, jak ci nie pasuje autorko to podziękuj kobiecie , powiedz ze narazie dasz sobie radę a jeżeli będziesz potrzebować pomocy to poprosisz . Ludzie kulturalni umieją sie porozumieć , jeszcze w laske do teściowej polecisz nie raz .

"boże kochany o co znowu ta kłótnia..." xxx ale jaka klotnia? ja nie wiedze - przyszly jakies sfrustrowane panie ktore obrzucaja mnie wyzwiskami bo tak i juz, widac takie maja hobby - i ok. xx 22.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość RoR a gary i podłogi masz już pomyte?" xxxx widze ze mierzysz mnie swoja miarka;-) ;-) ;-) a miareczka ciut przykrotka;-)

"Oj tam oj tam , kobieta chce pomoc nowej mamusie a wy zaraz z buziami, jak ci nie pasuje autorko to podziękuj kobiecie , powiedz ze narazie dasz sobie radę a jeżeli będziesz potrzebować pomocy to poprosisz . Ludzie kulturalni umieją sie porozumieć , jeszcze w laske do teściowej polecisz nie raz" xxx 100% racji!

Gość kufamackufamac
ror a to prawda ,ze mąz Cię pobił i w szpitalu leżałaś? Była sprawa w sądzie?

" [zgłoś do usunięcia] kufamackufamac ror a to prawda ,ze mąz Cię pobił i w szpitalu leżałaś? Była sprawa w sądzie?" xxxx alez oczywiscie;-) ;-) ;-) tu na kafe to sama "prawda" na moj temat ;-) ba! nie ze pobil codziennie bije - w tej chwili tez mnie wali - daje mi klapsy na gola pupe;-) ;-) ;-)

Gość gość
Błąd. Mój mąż się matki nie bał i nie chował za moją spódnicę, jak trzeba było to odmówił a i ochrzanił swoją mamę, pomimo że bardzo ją kocha a ona jego.

Gość gość
taaaaaaa kulturalnie potrafia sie porozumiec, ale to 2 strony musza byc kulturalne czesto tesciowe sa oburzone, czuja sie niepotrzebnei traktue i wyzywaja sie na synowej

Gość gość
Nie rozumiem. Teściowa wprost zapytała, czy po porodzie chcemy żeby przyjechała i nam pomogła. Podziękowałam i powiedziałam, że dam znać kiedy może na dłuższy czas do nas przyjechać, żeby zająć się wnukiem. I po problemie. Ona się nie obraziła, ja nie muszę się stresować jej obecnością.

Gość gość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość ror s********j za dużo ciebie na tym forum... pechowiec.gif Po co to piszesz?? Zaraz będzie gadać, że jesteś jej psychofanką.. Ona zawsze tak, w każdym upatruje swoją psychofankę. Nie da się przy niej gadać. Cytuj, cytuj, cytuuuuuj! Już!

"gość ror s********j za dużo ciebie na tym forum... pechowiec.gif Po co to piszesz?? Zaraz będzie gadać, że jesteś jej psychofanką.. Ona zawsze tak, w każdym upatruje swoją psychofankę. Nie da się przy niej gadać. Cytuj, cytuj, cytuuuuuj! Już!" xxx zasadniczo masz racje;-) jest to na ogol jedna i ta sama osoba ktora walczy o moja uwage wiec jej to daje, mnie to nic nie kosztuje a tej po drugiej stronie ekranu najwyraziej przynosi ulge - inaczej by tego nie robila, prawda?

Gość gość
Ale Ty nie masz racji bo już kilka różnych osób (w tym ja, dawno temu) zostało przez Ciebie nazwanych psychofankami, a wszystko dlatego, że ktoś ośmiela się skomentować Twój wpis albo odpisać Ci jakoś krytycznie.

Gość wifigdańsk
ROR pomijając ze przydałby ci się słownik ortograficzny to masz rację-wystarczy powiedziec ze kros nie zyczy sobie odwiedzin tesciowej po porodzie i autorka tematu tez ma rację bo nie byłoby to zbyt grzeczne tak powiedziec (mama to jeszcze zrozumie ale tesciowa od razu się obrazi i juz bedzie miala bat na synową zawsze jej to bedzie wypominac) a tesciowa tez powinna miec wiecej taktu i wiedziec jak jest ciezko mlodej mamie w opiece nad maluszkiem a co dopiero przyjmowac gosci i tesciowa tez powinna wyczuć czy jest moze potrzebna czy bylaby bardziej kulą u nogi bo czas połogu jest bardzo trudny dla kobiety i mamy sa w tym okresie bardzo wrazliwe.

Gość gość
Ror nsjpierw udzielala sie ns forum poza Polska, mieszkajac w Polsce wiedziala wszystko na temat UK, Kanady, USA, teraz widze przeniosla sie tu..pewnie dzoecka nie posiada:) ale coz, sa ludzie I taborety, tak to do ciebie ror taborecie

Bo to jest takie durne tłumaczenie, że teściowa też babcia i ma prawo zobaczyć wnuka. Nie oszukujmy się, po porodzie teściowa jest babcią drugiej kategorii. I w większośc**przypadków chcę zobaczyć tylko wnuka a synową ma w d***e. Matka jak przyjeżdża to się martwi o córkę. Moja mama jak przyjechała do szpitala to wnuczkę chwilę zobaczyla za szybą i przyszla do mnie i się mną zajęła i aż widzialam jej lzy w oczach, gdy słuchała jak się męczyłam. A teściowa to by pewnie się od szyby przy noworodkach nieodkleiła. Dlatego zostali zaproszeni do nas jak córka miała 4 tygodnie.