Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kioskowa

Pracuję w kiosku czasem jak mi się nudzi

Polecane posty

Gość kioskowa

i nie ma ruchu to przekłuwam prezerwatywy igłą :D Zawsze potem mam dobry humor jak pomyśle ile nastolatek przeze mnie zaciążyło ;)

Gość gość
niezły numer z Ciebie

Gość Koksu_31
dobrze, że zawsze dokładnie sprawdzam czy nie ma dziury, jakbym znalazł to bym wyleciała w powietrze razem z kioskiem, albo obiłbym ci tak mordę, że nie pozanałaby cie własna matka.

Gość gość
dobra jesteś a co tam niech mają

Gość gość
badz z siebie dumna:) walczysz ze starzejacym sie spoleczenstwem polskim i niskim przyrostem naturalnym;)

Gość gość
ale jestes p*******

Gość kioskowa
obić to sobie gruchę w kiblu najwyżej możesz prawiczku :D tacy jak ty prezerwatyw sprawdzać nie muszą bo i tak nie zaliczają :D najczęściej te przekłute sprzedaje nastolatkom, ludziom wyglądającym na dorosych zwykle daje te nie tuningowane gumki :P

Gość Koksu_31
ja sprawdze bo kupuje w 3 kioskach i zobacze jak tam bedziesz siedzieć małolato i sie podśmiewać to gwarantuje ci, że wyjdziesz z kiosku przez te małe okienko i już do niego nie powrócisz tak szybko.

Gość kioskowa
a po co ty prezerwatywy kupujesz? kolegom się chwalisz? przecież i tak ich nie używasz, no chyba że z kolegami to robisz :p :D

Gość Koksu_31
robie to z twoją starą między innymi.

Gość kioskowa
chyba w marzeniach :D

Gość gość
a se przekluwaj p******* krowo widac ze nie masz lepszych przyjemnosci w zyciu

Gość gość
mam nadzieję, że to prowo, to się nadaje na policję:O

Gość kioskowa
licealistom i gimbazie przekłute sprzedaje, dresiarzom także :D od dziś Zacznę też koksom sprzedawać bo mnie jeden wk****ił

Gość gość
Ryzykujesz rozprzestrzenienie wirusa HIV i WZW, gratuluję inteligencji o ile to nie gimbusowe prowo z braku lepszego zajęcia.

Gość gość
rozumiem jesteś stara , brzydka ,masz wielką d... oblepioną cellulitem wylewający się brzuch żaden facet końcem kija by cię nie tknął nawet , gdybyś była ostanią babą na ziemi i jak się już nażresz do granic możliwości wtedy JEDYNĄ FORMĄ ROZRYWKI W twoim beznadziejnym życiu jest coś tak durnego, bo nic innego do głupiego łba nie przychodzi jak robienie takich idiotyzmów ... A i jeszcze się tym chwalisz boś se pomyślała jaka JESTEŚ COOL ... A przyszło Ci może do tej pustej mózgownicy ile razy ten twój durny plan się nie powiódł ?, tak to już widzisz jest ze nie zawsze się w ciąże od razu zachodzi bo se babsztyl ZROBIł DZIURE (ależ to inteligentne ) i mysli ze teraz komuś na złość zrobi .W życiu jest tak , czyn za czyn wszystko CO ZASIEJESZ DO ciebie WRÓCI i być może kiedyś jeden z TYCH dzieciaków z którego jakaś patologia wyrośnie tą Twoją bude podpali a ty z głodu z powodu bezrobocia zdechniesz , albo za 3 zeta zadźga nożem na ulicy.... PRZYCZYNA -SKUTEK jażysz troszeczke ? A TAK WOGÓLE WIEDZIAŁAŚ ŻE INTELIGENTNI LUDZIE SIĘ NIE NUDZĄ.?

Gość gość
Kiedyś była afera że jakaś kioskarka gumki przebijala. Jakimś cudem ją namierzyli i... musiała płacić alimenty na kilkoro dzieci do których narodzin się przyczyniła.