Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nigdy nie umówię się z Polakiem

Polecane posty

Gość gość
Wczoraj w TTV POkazywali podstarzalych Austryjakow do wziecia,kompletni przegrancy ktorych nie chca nawet Rumunki

Gość nastała nowa era
I po co to piszesz? Mamy to w d***e. Ja jestem przystojny, więc i tak se znajdę kogoś do ********* jak ciebie nie będzie i to ładniejszego, więc chooj mnie to obchodzi. Ci co sobie mają znaleźć też sobie znajdą, a Ci co nie to nie i trudno. Chooj to kogo obchodzi. Ani jednym ani drugim krzywda się nie stanie, że będziesz gdzieś za granicą dawać doopy ciapakom.

Gość gfgdf
MAciej Musiał , Michał Zebrowski , Ibisz ,

Gość gość
a ja z POlka i co z tego

Gość gość
umow sie z Kamerunczykiem,najlepiej poeta

Gość vvvvb
Lady love nie jest wypasioną laską , ale ten koleś do niej nie pasuje . Mogłaby mieć przystojniejszego ..

Gość gość
Jeśli Podoba Ci się Maciej Musiał to sorry, ale chyba jesteś gejem:(

Gość blondas1986
do fecetów z kafe: to jest prowo, znam wiele ludzi na zachodzie. To jest temat zalozony przez modana kafe.

Gość gość
Sypią dolarami i nie ****ają? USA schodzi na psy...

Gość gość
" W Polsce same wypierdki, niskie brzydkie chamskie.." hahaha, śmieszne, ale niestety prawdziwe.

Gość gość
nie dosyc ze niscy to jeszcze krepi do tego. nie wspomne juz o tej "modnej" fryzurza ala irokez, ktora gosci w pl juz chyba 15 lat :) jak bylam ze swoim facetem na weselu w pl w tamtym roku to niezle sie usmial i pyta, skad bierzemy w polsce fryzjerow?

Gość gość
Polacy chyba sie z Chinczykami na wzrost wymienili :O a co do fryzow masz racje : oto styl Polakow : lysa pala, albo ten irokez o ktorym mowisz czyli boki krociutkie na czubku glowy jakis lisi ogon, albo dlugie zapuszczone jak u metala, albo lysy srodek glowy, styl ubioru - jeden na 20 ma fajny styl pozostali chodza w tym co kupi im mama albo zona :O

Gość gość
o jakiej fryzurze mówisz ala irokez? mogłabyś wkleić foto?

Gość gość
True true true.w polsce same wypierdki już lepiej z ciapakiem się puścić przynajmniej nie śmierdzą i jaja mają

Gość gość
skoro jesteś taka zayebista to w*********j stąd,uwierz że świat męski nie zauwazy nawet twojej nieobecności,jest tyle łatwych i ładnych dziewczyn które tylko czekają na skinienie pana Żyłka c**pęknie :D

Gość pati4848
Jeej tak Was czytam i nie dowierzam! W jakim mieście Wy żyjecie? Ja codziennie jeżdżąc na zajęcia mijam bardzo fajnych facetów :) Przystojnych, modnie ubranych z fajną fryzurą... :) Chyba jesteście ślepe albo żyjecie w jakieś wsi... bo jak inaczej można to wytłumaczyć?

Gość gość
No zależy od osoby, ale w większośc***olacy lubią styl przesadyzmu :D

Gość gość
Styl przesadyzmu u kobiet mam na myśli. U siebie też.

Gość pasztet pozostanie pasztetem
pati4848 można to tłumaczyć tym,że masz kiepski gust :classic_cool:

Ludzie bez przesady, ja maz meza Polaka, ktorego poznalam za granica I jest najcudowniejszym facetem pod sloncem. Wysoki, szczuply, wysportowany, dba o rodzine jak malo kto. Jest bardzo przystojny. Wczesniej bylam z Niemcem I Anglikiem, tez byli ok ale na koniec zawsze wolam "swojego" ten sam dowc*** podejscie do zycia.

Gość gość
ja tez mam męża polaka, jak większość polek w Polsce i jestem zadowolona. nie zamieniłabym na anglika, Niemca czy araba. Jestem młoda i nawet często spotykam atrakcyjnych facetów w Polsce więc chyba wy ślepie jesteście lub jakieś nienormalne.

Gość anabellla
nie wiem skąd sie biorą takie kobiety... ja bym nie pozwoliła wydawać kasy obcym mężczyznom, kupować mi drinki, stawiać kino itd. to jest żenujące. jednego dnia idziesz do kina z jednym, drugiego na obiad z kolejnym? idź sobie zarób i sama sobie kupuj, a tak to robią d****** dama nie potrzebuje szukać sponsorów. trzeba się szanować, a nie spędzać czas z facetami za "obiad" w restauracji. ŻAŁOSNE.. a ten dziany koleś z USA się później śmieje, że biednej Polce obiad kupuje i ona się jara ze szczęscia, bo nie musiała płacic. Wstyd mi za głupie Polki, moja koleżanka w USA robi tak samo...

Gość swiniak z kafeterii
dajcie spokoj, chcesz kolezanko to szukaj partnera za granica, nikt ci nie broni, ale nie obrazaj wszystkich rodaków, bo takich spotkalas na dyskotece, bydło jest wszedzie, wiec nie pieprz glupot, osobiscie wstydziłbym sie wypominac kobiecie piwa za 9 zł, to dla mnie absurd, widac z jakimi facetami zadawalas sie, nie chodzi o grubosc portfela faceta, ale jego chamskie zachowanie...

Gość gość
No cóż facetom brakuje kultury.

Gość gość
Droga Anabello , tak jak autorka nigdy nie pozwalano mi płacić za siebie w USA wręcz dochodziło do szarpania rachunku :p i coooo ? Miałam obciach robić i płakać ze mi nie dają płacić ? Mam swoją kase i to dużo i nawet kiedy ja zapraszalam faceta w rewanżu tez on rachunek regulował po cichutku :D Dodam ze żadnego bara- bara nie było :D Trzeba sie szanować dziewczynki :D , ale ja nigdy sie z golodupcami nie zadawałam :p

Gość Panienka nie miękka79
Ja też nie gustuję w urodzie polskich panów; zawsze podobał mi się gorący typ latino, dlatego też wychodzę za Włocha. Mój jest podobny do Banderasa, wysoki, przystojny, dobry i zakochany, mógłby mieć każdą a chce mnie i tylko mnie; a pomyśleć że w Polsce nie miałam powodzenia. Mając 35 lat w Polsce musiałabym już zbierać na trumnę a za tutaj dopiero rozkwitam i jestem szczęśliwa. Właśnie wybieram sobie dodatki do sukni ślubnej.

Gość gość
Nie wiem czemu, ale Panie w Polsce koniecznie chcą się dowartościować tym, że polacy najbrzydsi a polki najpiękniejsze - to bzdura. To przecież te same geny, tam gdzie brzydcy mężczyźni, tam są brzydkie kobiety. Płeć nie ma znaczenia. Wg. mnie jesteśmy jednym z najbrzydszych narodów świata, jeśli chodzi o wygląd, bez względu na płeć oczywiście.