Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja987

asymetria piersi

Polecane posty

Gość ja987

hej mam 23 lata i mam nierowne piersi... wiem ze to normalne ze piersi nie sa idealnie takie same, ale normalna roznica to max 1 rozmiar, a moja to ok 3 rozmiarow... zawsze bardzo sie tego wstydzilam, spedzam w sklepach z bielizna godziny, zeby znalezc stanik, w ktorym nie bedzie to az tak bardzo zauwazalne, na plazy nie bylam od ladnych paru lat, no i zawsze jak spotykam sie z chlopakiem i ma dojsc do jakiegos zblizenia do przezywam horror.... i stad moje pytanie (glownie do panów) jaki macie do tego stosunek? jezeli jedna piers waszej dziewczyny bylaby powiedzmy rozmiaru A, a druga D, przeszkadzaloby wam to?

Gość gość
zrob sobie operacje plastyczna. w programie na tvn z tymi operacjami byla dziewczyna wlasnie z takim problemem, po operacji cycuszki cacy :D

Gość ja987
nie stac mnie na operacje plastyczna... gdybym miala taka mozliwosc to juz dawno bym sobie zafundowala, ale niestety... a do takiego programu nie mialabym odwagi sie zglosic. PANOWIE PISZCIE, co myslicie o piersiach w roznym rozmiarze???

Gość ja987
up up up !!! prosze o opinie, naprawde chce sie dowiedziec czy mezczyznom to jakos przeszkadza, czy moze jest im to obojetne ?

nie miał bym problemu, no chyba ze bym widział zawsze wstyd w oczach dziewczyny bo to mało seksowne. proszę zrobiła byś zdjęcie

Gość gość
ja ocenię dopiero jak zobaczę. :)

Gość samosia niezauważona
Pirat chcesz z liścia zarobić?:D

Gość ja987
nie wiem co widac w moich oczach, ale bardzo mozliwe ze wstyd.... nie bede zadnych zdjec tu wstawiac

Gość ja987
czyli obojetne jakie sa cycki, wazniejsza jest pewnosc siebie? hm nie wierze :P

czy takie obojętne to nie lecz na pewno lepsza pewność siebie. lepsza kobieta która ma inwencje niz ta która unika kontaktu wzrokowego i leży jak worek kartofli :)

Gość ja987
nie zdarzylo mi sie lezec jak worek kartofli, zawsze staram sie dobrac taka pozycje zeby moje piersi nie byly za bardzo wystawione na widok :P

Gość ja987
pewnie nie, bo im wiecej mysle o tym jak je ukryc, tym mam mniej 'korzysci' z tych spraw..

to musisz się nauczyć akceptować swoje ciało. A twój chłopak to chyba powinna być osoba zaufana bo o zaufanie i szacunek chodzi w związku:)

Gość ja987
nie mam teraz chlopaka, wiec troche stresu mniej.. :) w sumie moi ex nigdy nic na ten temat nie mowili, a ja nigdy nie odwazylam sie wprost zapytac co o tym sadza... dlatego zalozylam ten temat, liczylam ze wypowie sie ktos wiecej niz jeden Pirat :) i bede wiedziala jakie jest zdanie ogolu ;p

wrzucisz zdjęcie będziesz mieć morze opinii. kochałem się z dziewczyną z malutkimi piersiami gdzie jedną była malutka druga to sutek. jak ściągała stanik zrobiła to z takim wstydem że było mi głupio nie wiedziałem jak się zachować straciłem całe podniecenie przez jej minę bo sutki mi się bardzo podobały oraz cała ona.

Gość gosc21
Mam taki sam problem jak ty autorko! Ale różnica jest 2 rozmiarów. Na początku było mi z tym źle, mój obecny chłopak przekonywał mnie, że takie mu się podobają i nie widzi w tym nic ''dziwnego'' w końcu mnie przekonał i dzięki mu czuję się bardziej pewna siebie.

Gość ja987
nie wrzuce zdjecia, dla porownania moge powiedziec ze mam podobne piersi do tej dziewczyny z programu na tvnie, tylko u mnie ta wieksza chyba nie jest az tak bardzo obwisla... jak tu wkleic link zeby nie byl uznany za spam? ;/

Gość gość003334
nie ma sie czego wstydzić i tak nie wiemy kim jesteś wiec nie sadze ze wrzucenie zdj to az taki duzy problem

Gość gość
Ja mam lewe jadro mniejsze niz prawe :p

Gość ja987
jadra nie sa az tak widoczne jak piersi... :P gosc21 -> to super tez mam nadzieje ze kiedys to zaakceptuje.. albo zdobede pieniadze na operacje :) kiedys nawet slyszalam ze takie operacje sa refundowane, musze sie dowiedziec cos wiecej w temacie

Gość gosc21
Ale po co Tobie ta operacja? Wiele jest takich kobiet, które mają z tym problem, wystarczy tylko zaakceptować siebie. Jeżeli spotkasz faceta , które Ciebie pokocha to jestem pewna, że pokocha w Tobie wszystko.

Gość ja987
ale to nie jestem problem tylko z facetami musze spedzic pol dnia, albo i caly zeby kupic odpowiedni stanik, podczas gdy moja mama potrafi kupic stanik bez przymierzania w 5 minut i pasuje idealnie! wstydze sie wyjsc na plaze czy na basen, nie moge zalozyc bluzki z wiekszym dekoltem .... wiele bym dala zeby moc zrobic te operacje

Gość gosc21
podaj mi Twojego maila autorko

Gość ja987
hmm po co ?

Gość gosc01
Może jakąś wkładkę do biustonosza sobie zafunduj.

Gość ja987
nosze takie zwykle wkladki jak sa do stanikow push up, zazwyczaj upcham ze dwie i wtedy wygladaja na w miare takie same