Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trollz

Szukam dobrego wozka

Polecane posty

Gość Trollz

Czesc. Mam prosbe, czy mozecie polecic jakis dobry wozek, najlepiej 2w1. Tyle tych wozkow, ze juz kompletnie nie wiem ktory wybrac.

Gość Lwow sami nalapcie
polecam Head and shoulders 🖐️

Gość gość
Ja polecam tutek grander :) jest co prawda wózkiem 3 w 1, ale myslę, ze jak poszukasz to 2w1 znajdziesz :) wózek jest porządny, lekki i ładny :) ma wiele pozytywnych cech, negatywnej do tej pory nie zaóważyłam

Gość karmiaca
x-lander xmove ja mam i fajnie sie sprawdza

Gość gość
wszystkie polecone goowno warte tutek - firma krzak tani badziew xlander slabo amortyzowany i mala gondola a co do polecenia - nic nam nie powiedzialas, gdzie mieszkasz, jaki to wozek, czy dla 1 dziecka czy trwalszy i dla 2. Jawszystkim polecam emmaljunge sama mam i uwazam ja za najlepsza, ale komus w bloku bym nie radzila z racji na wage

Gość gość
a ja polecam teutonie - sama mam i nie zamieniłabym na nic innego. lekki, zwrotny, po złożeniu małe rozmiary. tani nie jest, ale można kupić z drugiej ręki.są tak dobrej jakości, że wózek używany wygląda naprawdę super.

Gość gość
Ja mam tako acoustic i szczerzd polecam, zwlaszcza na nierownych nawierzniach sprawdza sie super.

Gość gość
mam xlandera xa,dużo i wszędzie nim jeździmy juz18 m-cy

Gość gość
ja pisalam o teutonii - my mieszkamy na nowo wybudowanym osiedlu, wiec też nie jest rowno, chodzimy na spacery do lasu. ten wozek polecam mamom, które musza czesto radzic sobie z nim same. ja czesto sama jezdze z maluchem, musze wiec wozek wkladac i wyjmowac z bagaznika, czasem do domku go tez sama wnoszę po kilku schodach. no i bajer - rozklada sie naprawde jedna reka ;)

Gość trollz
wozek ma miec pompowane koła. mieszkam za miastem, ale czesto jestem w miescie i tam spedzam duza czesc czasu, z waga nie ma problemu, zawsze bede trzymac w bagazniku, a jezeli nie to mam domek parterowy, a w miescie mieszkanie na parterze, mysle albo o Xlanderze XA albo o Navington Cadet. jeszcze wpadl mi w oko Implast Bolder sd i hardy . może byc to wozek uzywany

Gość trollz
ten teutonia fajny, ale kola piankowe prawda?

Gość Październikowa mama 2013
Każdy poleca swoj :) A zapewne znaczną część nie miała okazji testować innego na codzień. Ja mam Quinny Moodd - jestem zadowolona choć dostrzegam też minusy wózka. Np. mala gondola oraz małe przednie kola (ciężko sie prowadzi w błocie czy takiej chlapie jak dzisiaj była u nas). Siostra ma Stoke i jest również zadowolona.

Gość gość
tutek nie jest taki zły. to tani wózek, dość lekki i dobrze się prowadzi. nie jest wypasiony, ale daje radę. my uzywalismy przez 2 lata, nie popsuł się, łatwy w czyszczeniu. a kupilam za 1200 2w1

Gość gość
Nie kupuj Xlandera,gondola jest mała,ale największy minus to że oparcie w spacerówce nie ustawia sie do pionu i jak dziecko dobrze nie siedzi to zjeżdza i siedzi jakies przekrzywione,nie wiem co moje dziecko bedzie miało z kregosłupem przez ten wózek chociaz próbowałam jakoś ratowac się poduszkami

Gość troolz
a NAWINGTON CADET albo Implast Bolder sd?

Gość gość
My tez mamy tutka grandera.Gondola jest bardzo fajna , ale spacerowka gorzej. Jakas sliska wyściółka jest i jesli nie poloze koca to dziecko wyjezdza z niej. A poza tym ciagle zacina sie mechanizm do rozkładania.

Quinny Speedi ew Buzz, ja polecam ja mialam speedi i bylam zadowolona siostra ma buzza i tez ok

Gość gość
A co myslicie o Mutsy Transporter lub Mutsy Evo?

Gość gość
wózki jedo mają bardzo dużą gondolę

Gość przyszła mama kwietniowa
ja tez mam jedo fyn, duza gadola kolyska w niej duzy kosz na zakupy i dostep do niego, wozek stabilny

Gość Panienka z okienka 38
a ja polecam inglesinę Classica Balestrino. Jeden minus: trochę ciężka , ale poza tym suuuupeeer, zostawiamy wózek dla drugiego dziecka :)

Gość gość
Hej! Ja polece Ci również emaljunge. To najlepszy wózek pod słońcem! Nie mam go. ja mam blizną i kupiłam hartana ale koleżanka ma emaljunge kupiona z uwaga 2008 roku!!! Wygląda jak nowka i do tego naprawdę jest bardzo wygodna. co więcej ma normalną gondole nie to co te wszystkie x landery i inne. w tym wózku powozisz dziecko do prawie roku w gondoli a i może dłużej. wiem do mówię sama mam hartanA zx II ion też ma dużą gondole, ddzieciaki mają 8 mcy i swobodnie śpią w gondoli po 3 godz na dworku, nie musiałam ich sadzac w wózek w spacerowke jak jeszcze nie umiały siedziec...pozdrawiam i życzę udanych zakupów! :)

Gość gość
Mam bliźniaki chciałam powiedzieć :-) stąd hartan...

Gość gość
Tutek nie jest zly. Ma co potrzebuje. Uxywam od 1,5 roku. Zadnej usterki. Seria z 2012

Gość gość
A co myslicie o Mutsy Transporter lub Mutsy Evo?

Gość innnerllla
ja zdecydowałam się na wózek primo firmy Riko z zewnętrzną regulacją oparcia w gondoli oraz bardzo przydatną funkcją bujania gondoli

Gość Monic_85
A ja polecam model Passo z euro cart, z dużą gondolą, wygodny, z dobrą amortyzacją, masywny, na pompowanych kołach, świetny wózek.

Gość gość
passo marki euro-cart to bardzo dobrej jakosci wózek, służył mi przez 2 lata jako gondola i potem jako spacerówka, kupiłam go od razu w zestawie z fotelikiem samochodowym