Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscweselny89

jakie dodatki do tej sukienki LINK

Polecane posty

Gość goscweselny89

idę niebawem na wesele, mam z Reserved dokładnie taką sukienkę http://moda.wieszjak.polki.pl/katalog-ciuchow/310139,Sukienka-Reserved.html jakie kolczyki, bransoletki dobrać? (bo na szyję już chyba nic?) jakie rajstopy? czarne, cieliste? ile den? no i buty... mam lakierowane czarne szpile na platformie, nadadzą się? i jak się uczesać? włosy mam równej długości do łopatek dzięki za pomoc!!

Gość goscweselny89
nie mogę inaczej wkleić linku, bo uznaje treść za spam :(

Gość aurore
Bardziej sylwestrowa ta sukienka niz na wesele, no ale jesli juz taka chcesz... Ja bym zalozyla czarne rajstopy, jakies geste, czarne szpilki moga byc. Z bizuteria nie przesadzaj. Moze tylko cos we wlosy (jakas opaska, ozdobny kwiat jesli je upniesz)?

Gość gość
sukienka jest jedną wielką błyskotką więc poza delikatnymi kolczykami i bansoletką lub eleganckim zegarkiem nic więcej, Buty cieliste/czarne, rajststopy cienkie cieliste. lub czarne buty i czarne grube rajstopy.

Gość goscweselny89
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi ;) włosy chce mieć rozpuszczone, trochę pokręcone może kolczyki czarne kulki wkrętki, na ręku gruba czarna bransoletka rajstopy kryjące matowe 40 czy 60 den? a szpile mam czarne, ale lakierowane będzie to pasowało? ;)

Gość aurore
Spoko, bedzie pasowalo. :) Rajstopy ja bym zalozyla 60 den.

Gość goscweselny89
ok, 60 den, matowe, czarne? ;)

Gość aurore
Tak, czarne. Przymierz sobie wszystko i zobacz jak to wyglada. Milej zabawy na weselu. :)

Gość goscweselny89
dziekuje za wszystko :*