Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu zależy na zniszczeniu Owsiaka i WOŚP

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie było takiej nagonki na tego faceta a w tym roku jakiś szał, komus nadepnąl na odcisk ? ktoś chce zablysnąc dzieki niemu ? Nie rozumiem, ja na wośp nigdy nie dałam bo każda duża fundacja kręci, wośp, caritas, pck i inne ale gowno mnie obchodzi na co ludzie dobrowolnie dają swoje pieniądze. Najwięcej dobrego robią malutkie fundacje o ktorych malo kto slyszal, tam są ludzie z pasją i chcący zrobic cos dobrego a nie harpie i hieny, taka prawda

Gość gość
Czas antenowy dla WOŚP to strata kilku milionów złotych dla TVP. TVP moglaby przeznaczyc ten czas na reklamy i zarobic kase a tak dooopa blada. Puszki i cala organizacja tej ''zbiórki'' kosztuje pewnie więcej niż zbiorą :O Co do reszty się zgadzam, najwięcej robią ci na dole a ci na górze koszą kase na góóópkach :(

Gość gość
Maćkowi zależy bo zazdrości mieszkania, bryki i firmy o lepszej nazwie niż jego skaszaniały blog :D

Gość gość
niestety, ale ten spod monopolowego ma rację nawet jak siedzisz w domu i nie wrzucasz do puszki WOSP, ale jesteś podatnikiem i płacisz podatki i abonament TV, wspomagasz tę akcję

Gość gość
wieksze fundacje sa bardziej kontrolowane, z malyim roznie bywa. A na owsiaka napadaja, bo jest walka polityczna - PIS przysrywa kazdemu kto PISowcem nie jest a j dodatku jest znany , lubiany i odniósła jaks sukces. Typowa zadrość,

Gość gość
skaszaniały blog :D:D:D

Gość gość
nie jestem gupek, dzięki mnie ktoś żyje, jest zdrowy a wam z zawiści wątroby wysiądą, szkoda mi was pieniacze ! :D

Gość gość
No a kto najwięcej na tym traci ? Takie fundacje jak caritas czy Pck, kościół jakoś nie rozpowszechnia tej orkiestry bo ona przynosi straty i konkurencję szychom z kościoła .

Gość gość
Komu zależy na zniszczeniu Polskich patriotów i ludzi kochających bezgranicznie Polskę?? ODP: *****ym lewakom i p*********j postkomunie w którym największa służba w Polsce wykonuje ich polecenia bezgranicznie!!!!!!!!!

Gość gość
nie bądź naiwna, mała fundacja, mniejsze koszty utrzymania, duża większe i nie uwierzę, że ktoś kto zakłada fundację nie myśli o kasie dla siebie. NOŻ Z CZEGOŚ LUDZIE MUSZĄ ŻYĆ :-)

Gość gość
gość 17:51 naćpałes się czy leków w aptece zabrakło ? :D

Gość gość
nie chodzi o owsiaka.....chodzi o to że ludzie obywatele robią sami dla siebie z własnej woli bez kierownictwa politykóf kleru i innych chóii móii...coś co przynosi im radość i satysfakcję a zwłaszcza poczucie pewności siebie.......obywatelską samoświadomość poprzez branie we własne ręce odpowiedzialności i skutecznego działania.......tak więc wniosek jest prosty.....niszczą go ci którzy nie mogom sie na krzywy ryj przypócować i zaświecić ryjami w telewizorni na códzy koszt

Gość gość
A ja powiem tak.Moja córeczka kilka lat temu miała poważną operację.Kilka miesięcy leżała na Oddziale Dziecięcym w szpitalu w Bydgoszczy.I tam głównie sprzęt był z WOSP

Gość gość
oraz całe klasyczne polskie srolskie słowiańsko-niewolnicze p*********actwo.....jakse kupi krowe to reszta mu ją otruje

Gość gość
olejcie i zignorujcie mAćka beeeeeeeeeeeeee...a zobaczycie jak wam dędzie właził f pipe

Gość NIECHZYJEWOLNAUKRAINA
W*********Ć OD KALEKI

Gość gość
nazwisko mAćka beeeeeeeeee i mejsce jego pochodzenia oznacza że jest kaszópsko-ókraińskom mieszankom ..jest rÓdy i ma czarne podniebienie

Gość gość
Powiem tak jak to powiadał ksiądz na religii . Ta krowa która dużo ryczy mało mleka daje, tak jak wy pucujecie się na forum bo poprostu jesteście tępakami i widzicie że ktoś ma sposób na biznes i przez to d**e wam moi mili ściska.

Gość gość
nakryto owsiaka jak kierował autkiem za 360 tys zł wykazanio ze autko nalezy do firmy Złoty Melon -póżniej wyszło , że Złoty Melon zarabia na Woodstocku , gadżetach , koszulkach i sprzedawanej promocji Orkiestry ponad 11melonów rocznie a to nie jest rozliczane w ramach Orkiestry chociaz Orkiestra ze skladek kupiła tę firmę za 1. 5 melona

Gość gość
Owsiak uwierzył, że jest prawie Bogiem, sodówa mu do głowki uderzyła i tu zaczyna się problem.

Gość gość
Zazdroszcze Owsiakowi przedsiębiorczośc****owinien założyć szkołę dla pustaków co chcieliby by im manna z nieba leciała za pierdzenie w kanape. I chętnie wrzuce do puszki na ten cel :D

Gość gość
sodówka i władza oraz kierowanie - guru lewactwa ;( np. krzyczał w wywiadzie - nie słuchajcie TV Republika . - to zła telewizja !!!

Gość gość
Szkoda, że prawdziwych uczciwych przedsiębiorców gnoi się w tym kraju, a złodzieja lansuje (patrz: R. Kluska). Biedna Polsko

Gość gość
ciekawi mnie co jeszcze jakies szmaty hejterowe wymysla zeby oczerniac ludzi ktorzy cos jeszcze robia w tej zap**dzialej Polsce :) szukaja afer aby potem pierdzielic w TV bzdety od ktorych flaki sie wywracaja ! czepiac sie szmaty zlodzieja Tuska - tu jest o co sie czepiac ! sprzedal kraj a polacy zyja na skraju nedzy !

Gość gość
A ja powiem tak:w nosie mam ile pochlania samo utrzymanie fundacji ale wiem tez ze sprzet jest kupowany i działa w szpialach.Moje dziecko pol roku pod urodzenia jechalo na sprzecie WOSP-u. W nosie mam czym jeździ Jurek ...ale on spowodowal to.ze w polsce kazde dziecko ma robione przesiewowe bada ie słuchu . Najwiecej pyszcza ci co to wrzuca do puszki 2zlote i potem przez lata prowadzą śledztwo gdzie ta moneta poszla....rzygac mi sie chce jak czytam tych co nigdy nic nikomu a tylko krytykuja. Gralam.gram i teraz moje dziscko gra! !!

Gość gość
A ja 'komu komu" denne argumenty Nie odwodnij się!

Gość gość
Co to znaczy "grałam, gram i teraz moje dziecko gra"? :D wrzucanie pieniążka to taka gra... a wrzucę ci jurek, a nie wrzucę, a masz, a nie masz, a masz? boże :D jaki ten kraj dziecinny :)

Gość gość
w********ic z Polski caly kler ! bedzie o wiele bogatsza ! bedzie na leczenie dla dzieci dla starcow ! mendy koscielne nic nie robia ale lapy po kase wyciagaja ! do pracy z tymi leniami ,opodatkowac ich ! nie dawac ani grosza bo oni jak ktos biede klepie albo jest chory to nawet sakramentow nie chca udzielic za darmo! tych sk*******eli sie czepiajcie ! Tuska zlodzieja a od Owsiaka wara !

Gość gość
Wiecie co ? tylko obciążacie serwer kafe tymi bredniami które nic nie zmienią, przez was kafe się będzie zacinać gdy będę chciała sobie pogr****** z kafeterianinem :P