Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się doczekać wyjazdu w góry na Orlą Perć

Polecane posty

Gość gość

Chyba dwa tygodnie tam spędze i oderwe się od swojego marnego życia. Szkoda tylko że nie mam towarzysza czy towarzyszki bo monotonie będzie , ktoś z Was też się tam wybiera ?

Gość gość
Ale to chyba latem dopiero?

Gość ja też piszę
Ja się wybieram tam latem. Chodzę sobie fragmentami Orlej Perci, bo niektóre kawałki są dla mnie przerażające...:D Ale ogólnie uwielbiam Tatry i łażę po nich bez przerwy...

Gość gość
podziwiam, ja bym się bała

Gość ja też piszę
Ja osobiście nie porwałabym się na wędrowanie Orlą ale chętnie skrobię się w pojedyncze punkty widokowe leżące na tej trasie (Krzyżne, Kozi Wierch, Zawrat, Granaty). Wybieram oczywiście jak najłatwiejszy wariant, bo nie lubię przepaści, klamer i drabinek...:D

A ja nietypowo dla zapalonych podróżników polecam trekking na Sycylii 🙂  Dla każdego kto kocha piękną przygodę ciekawym wyzwaniem będzie na pewno wspinaczka na szczyt Monte Cofano. Widoki są piękne i wcale nie ma tłumów ludzi jak w innych miejscach. Wybierając wakacje na Sycylii dobrze jest zaplanować też taką aktywność, a nie tylko wylegiwanie się na plaży. Polecam poczytać więcej o różnych szlakach na Sycylii https://sycylia.pl/trekking-monte-cofano/