Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Gdzie jest Fridy koziorozec ja się pytam

Polecane posty

No jeszcze tego by brakowało by za aktywność seksualną (wszak to forum erotyczne) karać :D Przecież nie zg****iłaś koziorożca a tylko go poszukiwałaś :) Gdybyś dopuściła się czynów lubieżnych z owym bez jego zgody... byłaby to zoofilia?:O czy g***t?:O tak czy siak wtedy zrozumiałabym administrację :P

Natychmiast pragnę się dowiedzieć jaki znak pasuje do mnie. Wskaż matko gdzie mogę to uczynić.

O ja was wszystkich ... to takie mocne kary można dostać na kafetełłe:O ? Toż to niedługo najazd pomidorów będzie :-P . For why że tak grzecznie zapytam :-(?

Niebywałe. Myślałam, że od dawna nie sprzedają już gazet. U mnie w kiosku ich nie ma. Są za to prezerwatywy, papierosy, etopiryna i fifki. Czyli wszystko to czego nie można dostać w wersji elektronicznej w internecie.

Amfa :) Dark :) no to promocja :P nie ma koziorożca i tematu ale wszystkie dzieci matki Fridy wpadają :D Zdolna kobieta! przekuć ban w złoto, to trzeba mieć talent ;)

Faktycznie, nie stoi obok dworca ani nawet obok toi toi-a, czyli właściwie w żadnym miejscu które mogłoby sprzyjać rozwojowi intelektualnemu, czy duchowemu.

O nie! protestuję! ja koziorożca nie potrzebuję co najwyżej byk mi na ten rok przeznaczony ;) Się witnę :) 😘 dziewczynki moooje muua😘 tak na marginesie Fridziu, ktos miał zadzwonić? czy sie mi tylko cos ubzdurało?:) Panom🖐️ i 😘 może mnie nie powieszą za małe 😘? ;) znając moje obecne, życie zaraz sie pewnie ewakuuję :( boszszsz... kto ferie wymyślił zimowe???!!

Gość gość
Fri... sie mi słuchawka rozładowała..:D już wstawiłam do ładowarki poczekaj chwilke :D:D pech to pech ;( tak myślałam ,że to ty dzwonisz :D:D

Gość gość
ba... chciałabym....chciała ;) ale z tymi kochankami to cholernie trudna sprawa jest:D wiesz Fridziu.. kobiecie nie dogodzi ;)

Gość gość
Dark... a buziak dla mnie (k) to gdzie?😭 kto i gdzie sie rozwija? bo moja enteligencja już dała spokój ;):D

Klarito🖐️ Ja mam patent na spokojne ferie. Tydzień przed wyłączę córce internet, a potem mam ją z głowy na dwa;)

Gość gość
Dark, ja ciulowa matka jestem... cholera nie pomyślałam o wyłączeniu neta przed feriami .... szlak :D:D ale wiesz moja święta trójca i tak da mi rade:D:D dobrze,że śnieg dziś spadł .... jutro na sanki ;):D:D Fridziu, ale taki co z mlekiem matki wysysa to nie "mamin synek"?:D:D

Gość gość
Fri, słuchawka sie ładuje.. dzwoń za chwilkę :) a teraz 😘 i powolnym krokiem oddalam sie w świat "niebytu" dobranoc :D

Gość gość
sie jeszcze wróce i 🖐️ Panu Misiu zostawię :) coby nie było, że wredna jestem ;)

Biologia to jednak skomplikowana nauka. Jest tyle gatunków facetów a ja ledwie poznałam dwa dopiero.