Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomper6

WOLNOŚĆ DLA TRYNKIEWICZA

Polecane posty

Gość Pomper6

Odsiedział swoje należy dać mu WOLNOŚĆ. Popełnił zbrodnię, fakt nie budzi wątpliwość. Miał być skazany na karę śmierci. Nie został. Podziękujmy za to m. in. Jarosławowi Kaczyńskiemu. No niestety, został skazany na smieszny wyrok, ale zgodnie z prawem trzeba mu oddać wolność, bo odsiedział ten wyrok. Czy tego chcemy, czy nie. Więzienie go po 11 lutym to pogwałcenie międzynarodowych praw człowieka i Polska za to beknie w Strasburgu i w Hadze za jednym zamachem. Po co mamy jeszcze do dziada dokładać?

Gość gość
lepiej beknąć niż narazić życie bezbronnych chłopczyków

Ciekawe czy też byś był za jego wolnością jakby zg****ił i zamordował twoje dziecko? Psychologowie twierdzą chórem, że skłonności w nim do ponownego mordowania nie udało się wykorzenić. Więc jak wyjdzie jest duże prawdopodobieństwo że znów zabije.

Gość gość
A gdybyś miał małego syna w Piotrkowie?

Gość Jadzia katoliczka
ja bym go nawet do siebie przyjęła go jakby nie miał gdzie sie podziać on jest taki męski a mi brakuje męskiego oparcia

Gość Jadzia Środa Biedroń Palikot
Ja bym mu się oddawała noc w noc

Gość gość
Wolność???Tego s*******a odrazu trzeba było powiesić chociaż za to co zrobił to i tak zbyt lekka śmierć...Jak nawet wyjdzie to wyda sam na siebie wyrok bo ludzie go zajadą prędzej czy później.I co z tego że odsiedział??Nie dość że zamordował małe dzieci to jeszcze za nasze podatki go żywili i "leczyli"...

Gość gość
ja bym go g****ił pogrzebaczem noc w noc aż do przełyku aż do śmierci

Gość gość
Pogwałcenie praw człowieka? Jakiego człowieka?

Gość gość
Tanie prowo poebanego leminga albo lewara jaki po cichu w kącie wali pod tamtego wyczyny prącie szumnie maskując swe chore fascynacje rzekomym poszanowaniem praw i wolności.

Gość gość
Każdy kto broni takich typów jest podejrzany. Nie jest istotne przy tym jakich argumentów używa.Istotny jest cel i skutek takiego zachowania. A ten może być tylko jeden-aby tylko społeczeństwo nie czuło się bezpiecznie.Aby tylko bronić i.chronić dewianta a to że jest nadal tak samo niebezpieczny to już chooy.

Gość gość
ta k***a niech żyje ale ma nie szkodzić i tyle, samotna cela do końca życia to jedyne sprawiedliwe działanie

Gość gość
a dlaczego od razu nie wykonano kary smierci, ktos wie?

Gość gość
Co by wilk był syty i owca cała proponuję następujące rozwiązanie. Pana Trynkiewicza wybrać na europosła i wysłać do Brukseli. Nada się, głupszy od większości eurooosłów[błąd zamierzony]nie będzie, a my będziemy mieli go z głowy. Jak czytam pewnego pana europosła na salonie 24 mam wrażenie, że to bedzie dobra decyzja.

Gość gość
Ja bym go nawet na szefa ONZ-etu wybrał. Sprawdziłby się!I ilość ofiar na koncie by se zwiększył.