Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy karmiłyście piersią przy teściowej

Polecane posty

Gość gość
Ja karmiłam wszędzie gdzie moje dziecko chciało jeść... Nie wyobrażam sobie zamknąć sie na 9 miesięcy w sypialni bo jestem matką karmiącą i komuś nie pasuje to że karmię... Tak więc karmiłam przy rodzinie, znajomych i nieznajomych w parku, pociągu, autobusie czy gdziekolwiek gdzie dziecko chciało jeść... Da się to zrobić naprawdę dyskretnie tak że nikt nawet skrawka gołego ciała nie zobaczy...

Gość gość
te dzisiejsze matki mają nasrane w głowach. Serio, serio. Być tak nieogarniętą żeby cyca w każdym możliwym miejscu wyciągać. Jak było -20 stopni też wyciagałaś wymię?Odciągac nie nauczyli cie pokarmu?Zero zażenowania jak ci obcy ludzie w dekolt zaglądali?No jak ktoś jest na poziomie....intelektualnym małpy to mu nie przeszkadza

Gość gość
Na poziomie intelektualnym małpy są ludzie, którzy zaglądają cudzym w dekolt. Wielokrotnie widziałam w parku karmiące matki, ale nie gapię się na nie jak sroka w gnat i jakoś gołych cycków też nie widziałam. Zwykle są dyskretnie przykryte i nic nie widać. Co może to komuś przeszkadzać? Trzeba być jakimś zakompleksionym imbecylem, żeby się tak ekscytować tym, że ktoś karmi piersią.

Gość gość
odruch wymiotny nazywasz ekscytowaniem się ? :-D zanim to wymię umieśći w buzi dziecka to trochę trwa....:-D

Gość gość
Jak masz odruch wymiotny na widok karmiącej matki to radzę wizytę u psychiatry, bo normalne to nie jest.

Gość gość
wybacz nabrzmiałe, spuchnięte cycki pokryte żyłami i żyłkami, rozstępy wokół brodawek cud miód i orzeczki :-D

Gość gość
No to chyba faktycznie trzeba się nieźle wgapiać w karmiące matki, żeby takie detale zauważyć. Co ty stoisz im nad głową i się bezczelnie lampisz czy jak? W staniki zaglądasz? Daj im spokój to i tobie będzie lepiej i im.

Gość gość
fuuuuuj

Gość gość z 13 19
wiecej cyca widzę u wypindrzonych wydekdowanych paniusi nie zagladajac im specjalnie w dekold niż ty gościu z 13.27 zobaczyłbyś/zobaczyłabyś wsadzajac swój wścibski nochal w mój karmiący dekold....

Gość gość
karmilam przy tesciowej, co wiecej przy tesciu wywalalam cycka. jak nie chcieli patrzec to mogli wyjsc albo odwrocic oczy. ja bylam u siebie, oni nie

Gość jajasiewypowiem
Ja osobiście jestem zażenowana jak bez krępowania się kobiety wywalają cyce w marketach albo u fryzjera

Gość gość
Czy Wy nie przesadzacie trochę? W życiu widziałam tylko raz kobietę karmiącą publicznie swoje dziecko - w przychodni w kolejce do ginekologa, karmiła noworodka. Odwróciła się tak żeby nic nie było widać i przykryła pieluszką. A Wy piszecie tak jakby na co drugiej ławce i w co drugim sklepie, można było zobaczyć kobietę z cyckami na wierzchu. Sama kp i nigdy nie robię tego publicznie.

Gość hehehehehheheheheh
"jajasiewypowiem Ja osobiście jestem zażenowana jak bez krępowania się kobiety wywalają cyce w marketach albo u fryzjera" No i ? tylko sie nie popłacz . Odwróć głowę w druga stronę i nie bedziesz miała takich" życiowych problemow."

Gość jajasiewypowiem
ale dlaczego ja mam odwracać głowę? w końcu to nie ja się obnażam

Gość hehehehehheheheheh
"jajasiewypowiem ale dlaczego ja mam odwracać głowę? w końcu to nie ja się obnażam" BO to TY masz problem a nie ona . Swoja droga ty siedzisz i gapisz sie w biust jakiejś obcej kobiety ? Masz jakieś zaburzenia w swoim życiu seksualnym ?

Gość gość
wezcie nie odpowiadajcie tej idiotce. tutaj to ma wiele do powiedzenia, a jak faktycznie widzi matkę karmiącą to głowa w dół i nic nie mówi. w necie to ma odwagę, a w realu to pewnie jakaś sfrustrowana gruba mamuśka karmiąca mm.

no to patrz jak cie to rajcuje i po temacie :)\ Też ludzie macie problemy na Boga! Matka, która karmi sowje dziecko, nie uprawia seksu na ławce w parku, tylko daje człowiekowi jeść, nie robi nic złego!! A, ze tak to natura wymyśliła, ze piersi są do karmienia to już nie nasz problem. Wiec odwróc tą głowę, a nie przeżywaj, ześ kawałek piersi (albo nie daj boże brodawki) zobaczyła!

Gość gość
Przychodzę do teściów rozkładamy się na wypoczynku,rozmawiamy,jemy,oglądamy telewizję z teściem,męża bratem i karmię przy wszystkich nie czuję zakłopotania,teściowa jak koleżanka.

Gość gość
tez nie widzę,aby jakaś matka karmiąca wywalała "wymiona" gdzie wy to widzicie. Jak zwykle problem z d**y wzięty.Moje " obleśne wymiona" w rozmiarze 'B' to nawet nikt by nie dojrzał ;)

Gość gość
karmiłam

Gość gość
Więkoszść karmiących piersi, które panie były łaskawe "wywalać" (ani pieluszki, ani chusty - nic nie osłaniało) to były wielkie obleśne WYMIONA, pożyłkowane i napuchnięte. Nic pięknego w tym nie było. Nie patrzyłam specjalnie - to raczej z zaskoczenia w miejscu publicznym taka kobieta nagle rzucała mi się w oczy (nie mówcie, że nie patrzycie na ludzi wokoło jak chodzicie). Karmcie sobie gdzie chcecie, ale skoro mozna robić to dyskretnie, jak wiele z was pisze, to szanujcie odczucia estetyczne innych.

Gość gość
a co to za problem? boisz się,że zły urok ci rzuci na mleczko?

Gość gość
natura dała koiecie piersi do wykarmienia dziecka nie ma nic złego w karmieniu nawet w miejscu publicznym,dziecko jest głodne,płacze ,nie ma wyjścia nigdy nie zauwazylam,by jakas matka biegala z gołymi cyckami !

Gość gość
Dzisiaj ludziom wszystko przeszkadza. Jak idziesz do sklepu z dzieckiem to pyszcza ze oni chca zrobic spokojnie zakupy. Jak karmisz swoje dziecko na lawce w centrum handlowym to ich to brzydzi. Ludzie jak nie potraficie zyc w spoleczenstwie to zbudujcie sobie bunkier i w nim siedzcie. Ciekawe ze nie brzydza Was gole d**y i cycki w filmach i reklamach tylko brzydzi Was karmienie malego dziecka... Nie rozumiem takich zblazowanych roszczeniowo nastawionych bab wyrzucajacych swoje frustracje na forum.

Gość gość
Jak matce karmiacej nie przeszkadza towarzystwo tesciowej, ciotki itd i karmi przy nich to niech sobie karmi a jak nie chce to niech sobie wychodzi do innego pokoju, mnie wkurza jak ktos nie chce karmic przy innych np. ciotki, tesciowe itd i jak ta karmiaca wychodzi z pokoju a wszyscy gadaja "no co, ktos cycow nie widzial". nie lubie takiego czegos, jak ktos nie chce to nie, bo niby to ze sie urodzilo dziecko to teraz naley z biustem wszedzie swiecic.

Gość gość
i co wam przeszkadza ze ktos karmi na lawce w parku? jeszcze nie widzialam zeby ktos karmil z cyckami na wieszku, kobiety karmiace uzywaja pieluszki i nic nie widac. o co te awantury?ze mamtka daje jesc dziecku?

Gość gość
Tak prawdę powiedziawszy to więcej piersi widać u cycatych w dekoltach latem. Żeby jędrne chociaż ale nie, budynie trzęsące się, albo wypchnięte pushupem maleństwa w nienaturalnej pozycji ,aż ich żal. Myślę, że bardziej na miejscu jest matczyna pierś w ustach dziecka i trzeba być ostatnim chamem, żeby wlepiać swoje zepsute gały w pierś karmiącej, którą matka osłania na ile to jest możliwe.