Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałem kosza

Polecane posty

Gość gość

a zależało mi

Gość gość
a co powiedziała? po jakim czasie starań?

Gość gość
co C****owiedziała?

Gość gość
że mamy różne charaktery . no starałem sie z tydzień czy dwa czyli 3 dni pisania

Gość gość
ide spac daremne trucie d**y w głupim tv o miłości zakochaj sie fg***o prawda niekazdy ma swoja połuwke tylko przez taie gadania ini cierpia niekdurzy maja życ w samotnosci debilne tv

Gość gość
pół swiatu tego kwiatu

Gość gość
to ze jestem soba to jest zle puł swiata wypluj te słowa !! połowa to grube babska albo hamskie wulgarne . reszta jest wmiare moze jedna ci zostanie z tego świata chwastów i to berdzie prostytutka ha ha

Gość gość
raz na pułroku może trafiam na sensowna dziewczyne ;/która sie nacoś godzi inaczej zazwyczaj maja problemy bo to bo siamto , dobra straciłem swoja miłość zostałem skazany na samotność przez błedy

Gość gość
a pozatym w naszej wiosce niema mln ludzi tylko kilka tysiecy wiec po poznawane fajne dziewczyny ohh i ahh !idę spac . niewkużałbym sie tak gdyby nie fakt że zawsze były albo zajete albo coś inego nigdy nikt mnie niechciał zapłace za miłość i kupie prostytutke która mi bnedzie muwić ze mnie kocha skoro żadna niechce mnie albo mi sie niepodoba a niemam zamiaru byc z dziewczyna ktora mi sie niepodoba bo to sensu niema

Gość gość
widac nie uczysz sie nabłedach tylko powtarzasz je

Gość gość
niebede sie uczył według starej zasady bo bede poswojemu szedł a skad ta teoria że sie nieucze co mialem sie nauczyć że mnie fajna dziewczyna niechce io co mi to doszczęścia da ten fakt tylko to że zostały idiotki

Gość gość
niema miłosdci miedzy kobietom a facetem jest tylko desperacja popedu ide spac i jestem katolik . pozatym niebede z meda dziewczyna zapomnij cie lepiej na prostytutki lepiej niemiec kasy

Gość gość
zostały same idiotki a siebie za kogo uwazasz troche pokory

Gość gość
Bez sensu jest to zycie . Pokory poto zebyscie mnie obgadywaly ehh nie jestem idota

Gość gość
Z 4 lata zrypalem se zycia na szukanie kobiety i niewarto lepiej hlac piwo

Gość gość
nie szukaj sam sie znajdzie :) dobranoc ponoc byłes zmeczony

Gość gość
miało byc sama

Gość gość
Niech ci bedzie nie zostaly same idiotki a czemu tak uwazam bo jedna by niepisac pisze nie chce mi sie pisac ina post o cyckach wrzuca na glowna potem nie odpisuje jak jej to skomentuje ine nie orpisuja reszta po kilku zdaniach nie odpisuje to byla jeryna wartosciowa kobieta .moze jakas jeszcze bedzie ale costego .

Gość gość
Niech ci bedzie nie zostaly same idiotki a czemu tak uwazam bo jedna by niepisac pisze nie chce mi sie pisac ina post o cyckach wrzuca na glowna potem nie odpisuje jak jej to skomentuje ine nie orpisuja reszta po kilku zdaniach nie odpisuje to byla jeryna wartosciowa kobieta .moze jakas jeszcze bedzie ale costego .

Gość gość
Jestem i se bede pisal bo tak Lubie i zreszta sama se niessukaj nie rozkazuj mi!

Gość gość
Jestem i se bede pisal bo tak Lubie i zreszta sama se niessukaj nie rozkazuj mi! Skoro jest jedna polowka to ja juz swoja stracilem i tyle

Gość gość
ty musisz byc baardzo zmeczony duzo literek zjadłes bo tutaj na kaffee tylko o głupotach pisza to nie jest real uczestniczysz w gigant matrixie ja zreszta tez taka odskocznia od licznych problemów chociaz na chwile

Gość gość
wow nie rozkazuj mi a widzisz to jednak matrix

Gość gość
Odskocznia coty gadasz jak tu ludzi niszczycie ha ha odskocznia mi dziecinstwo w pewnym sensie to zniszczylo zero przyjsciol nikt cie nielubi a na forum ci w twarz pluja

Gość gość
zalezy na jakie tematy sie idzie ale chore to jak ktos tu dzien noc dzien noc spedza i tak bez konca wtedy mozna swobodnie sfiksowac

Gość gość
I zostane az do smierci tutaj

Gość gość
Nom ja sfiksowalem . Ide spac bo mi tak nic niedoradzisz a dwa masz w d***e mnie

Gość gość
o jak brzydko sie wyraza jak na to forum norma dobranoc słodkich snów

Gość gość
Nie brzydko normalnie . Norma czyli srednio co miesiac niszczycie komus psychike

Gość gość
Nie bede znowu imprezowal bo to niema poco, 100 zl dac by laski widziec coza glupota