Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię PO ale zawsze będę bronić takich osób jak Bieńkowska

Polecane posty

Gość gość

Nic nie znaczące słowa które wywołały burzę. Dziennikarskie hieny robia aferę jakby nawet było z czego

Gość gość
w doopach im sie poprzewracało

Gość gość
Głupia blondyna. Taki mamy klimat... Świetne wytłumaczenie - zimą pociągi mają przestoje bo taki klimat, latem asfalt się topi bo taki klimat. Rząd niczemu nie winny - bo taki klimat. Podwyżki podatków, akcyzy, ZUSu - bo taki klimat. Młodzi uciekają z Polski - taki klimat. Służba zdrowia w stanie zapaści, bałagan w urzędach, afery na górze - taki klimat. POgonić to całe tałatajstwo...

Gość gość
Nic nie znaczące słowa ? Radzę zapoznać się ze standardami jakie obowiązują w cywilizowanych krajach, poza tym ta pani nie ma żadnych kwalifikacji do sprawowania takiego urzędu. Na zachodzie parzyłaby co najwyżej kawę w sekretariacie a w POlsce jest gwiazdą. PKP to jeden wielki burdel na kółkach i kpina z pasażerów. Kolejni ministrowie i prezesi tylko przychodzą i odchodzą biorąc odprawy a każdy umywa ręce od tego syfu jaki jest od wielu lat. Bieńkowska to kolejny ''słup'' w rządzie podobnie jak Mucha, która tylko ''wyglądała'' ale jak już otworzyła gębę i zaczęła gadać to wstyd i żenada

Gość sie zapytuje
A ja wam powiem ze tylko na takich politykow bede glosowac wlasnie - takich co mowia "sory ale tak jest i co zrobisz?". Przeciez oni wszyscy wszystko maja gdziez, tylko mowic sie boja otwarcke:D jak ktoregos dnia zlobacze polityka ktory wyjdzie i powie "glosujcie na mnie, nic nie zrobie bo nic mnje nie obchodzicie, ale chce sie nachapac, dom bym postawil, albo dziecku miezzkanie kupil, na mloda kochanke byloby mnie stac i zawsze marzylem o podrozach na cudzy koszt" to ma moj glos zapewniony, dozgonnie k nieodwolalnie:)