Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas nieokreslony

Polecane posty

Gość gość

Umowa zlecenie na czas nie określony a maciezynski ? Wie ktoś cos na ten temat ?

Gość gość
"Umowa zlecenie na czas nie określony"??? :o

Gość gość
tak mam na czas nie określony na takich zasadach jak umowa o prace tylko, ze zlecenie, pytanie kieruje do osob które cos wiedza na ten temat. :)

Gość gość
Opłacaj składkę chorobową to będziesz miała i l4 płatne i macierzyński.

Gość gość
nieokreślony piszemy razem :(

Gość gość
nie czepiajcie sie kretynki, przeciez w tytule napisala ''nieokreslony'', a wiec razem. czepliwe frustratki :)

Gość gość
kretynem jest raczej ten, kto pisze z błędami, a nie ten, kto zwraca uwagę na niepoprawną pisownię - tak gwoli ścisłości :)

Gość gość
nie. kretynem jest ten, kto sie czepia o byle gowno. napisala w tytule poprawnie, w poscie wtracila jej sie spacja. i o co robisz haje? czyzby samotna mamusia, ktora maz zostawil dla kochanki, czy tez upierdliwa baba z 40 kg nadwaga, ktora nie ma na kim sie wyzyc wiec pokazuje swoje foszki na forum? :)

umowa zlecenie to nie jest umowa o prace - wiec nieprzysluguje ci zaden macierzynski (dlugosc umowy nie ma tutaj znaczenia, to ma znaczenie tylko przy umowach o prace - gdzie przy umowie na czas nieokreslony i chyba przepracowaniu jakiegos tam czasu przysluguje ci urlop wychowawczy i macierzysnki w pelnym wymiarze)

Gość gość
Idz do zus zapytaj my nie wiemy

Gość gość
upierdliwa baba, która uważa, że jeśli ktoś uczy się co najmniej 10 lat jednego języka, to o ile ma w miarę sprawny umysł, to pisze prawidłowo. W przeciwnym razie jest matołem :D

Gość gość
"Co ważne urlop macierzyński przysługuje tylko kobietom pracującym, ale zasiłek macierzyński wszystkim matkom, które w trakcie porodu miały opłaconą składkę chorobową. Oznacza to, że mogą z niego skorzystać także kobiety zarabiające w oparciu o umowę zlecenie, które dobrowolnie zgodziły się odprowadzać składkę chorobową do ZUS, a także matki pracujące na własnej działalności gospodarczej. W tym wypadku zasiłek wyniesie 80 proc. średniego przychodu za ostatnie 12 miesięcy. Nie ma możliwości uzyskania zasiłku przy umowie o dzieło, gdyż nie da się od niej odprowadzić składki chorobowej."

Gość gość
no zawsze to przecie taki czas nieokreny jesr ni przecie tak wlasnie no tak 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
Przepraszam bardzo za blad, mam na laptopie program do poprawiania zlej pisowni i jak widać nie zawsze się sprawdza :) Tak mam odprowadzane składki do NFZ i do ZUS czyli przysługuje mi od ZUS-u te 80 % ?

Gość gość
mam identyczna sytuacje.tak przysluguje ci,jesli oplacasz skladki chorobowe. musisz miec oplacane do dnia porodu zeby miec prawo do 80%. jesli zwolniliby cie wczensiejn to tracisz to prawo niestety:) pozdrawiam :)