Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxima777

waże 125 kg a nie postrzegam siebie jako

Polecane posty

Gość proxima777

tak otyla!! dopiero fotki mi to uświadamiają to chore

Gość gość
o mój Boże ..to ja na wadzę mam o połowe mniej od Ciebie i czuje sie otyła ,dziewczyno weż sie w garść zadbaj o siebie bo to sie może skończyć tragicznie dla ciebie siądą kolana,nadcisnienie itp

Gość proxima888
też tyle wazę , mam wzrostu 178 i jestem bardzo lubianą osobą , towarzyską i wszyscy mi mówią że nie mam niczego w sobie zmieniać , więc jest mi dobrze kochanego ciała nigdy za wiele :)

Gość proxima888
nawet chłopaki za mną szaleją, bo za potrzymanie za rękę płace im 75 zł :classic_cool: P.S. Kill me now :O:O

Gość proxima777
to przepłacasz, ja płacę za przytulenie przez 10 sekund 45 zł... ale najpierw muszę się umyć żebym nie chuchnęła jak stare buty szwagra :O:O P.S. Kupię czekoladę kokosową nadziewaną w każdych ilościach pisać :classic_cool:

Gość doświadczony Anatol
przekonanie u osób od dziecka grubych że są szczuplejsi niż naprawdę to norma, zrób sobie zdjęcia portretowe, całej postaci etc. to zobaczysz jak wyglądasz. Czuć to się można i smerfem. Tylko potem się nie zabij :classic_cool: 🖐️

Gość proxima888
wujek mowi że lubi takie tłuste świnki jak ja. zawsze po wszystkim kupuje mi dwa litry lodów z biedronki :classic_cool: 🖐️

Gość proxima888
podszywy !! dlaczego mi to robicie , przecież nikomu nic nie jestem winna , mam swoją kasę , mieszkanie , przyjaciół i nawet was lubię , mam poprostu rubensowskie kształty , jednym się podobają innych podniecają a jeszcze innych brzydzą ale każdy ma prawo wyboru i wolność ! teraz płaczę przez was :(

Gość gość
idż na operacje zmniejszenia żołądka po 2 latach masz operacje plastyczną brzucha za darmo moja kuzynka tak zrobiła ale trzeba miec bmi powyżej 40 była tłusta a teraz po 2 miesiącach 30kg schudła operacja była w Lublinie

Gość autorka proxima 777
jestem uzależniona od słodyczy.zawsze byłam grubą ale tak bardzo utylam po ciąży

Gość autorka proxima 777
nie jem dużo ale gubią mnie slodycze

Gość Demi_9988
No to postaraj się nie jeść tych słodyczy. zacznij tez ćwiczyć i to na pewno da Tobie dobre efekty. sama od dwóch miesięcy staram się zrzucić 21 kilogramów i sporo ćwiczę, i jem tylko to co zdrowe, i polecane przez dietetyków. Do tego postanowiłam wesprzeć się tymi tabletkami na odchudzanie - http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac i teraz czekam na jeszcze lepsze efekty, ponieważ w tej chwili mam tylko 7 kilo mniej.