Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie za ile uda mi sie sprzedac brzydką zimową kurtkę

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem mam 3 kurtki,jedna była za 200 a dwie pozostale nie wiem za ile, ta za 200zl nie jest nawet ciepla, gdy miałam 20 lat pojechałam z rodzicami na zakupy i kazali mi ją kupić ;/ oprócz tego mam jeszcze dwie kurtki, calkiem cieple, ale są strasznie grube, jedna jest cięzka, wszystkie te 3 kurtki są brzydkie, nie wiem inne osoby mają ładne szczupłe kurtki i chyba dość ciepłe, bo nie widzę aby się trzęsły, chciałabym sprzedać na allegro te kurtki za laczna kwote 150zl i kupic sobie nową myślicie że to wypali? jedna z tych kurtek nie była zalozona ani razu

Gość gość
Myślę, że to nie wypali. Jeśli ktoś szuka kurtki, to zgrabnej i taniej i jednej, nie trzech. A na Allegro są bardzo niskie ceny. Ja kupiłam za 50zł jak nowy płaszcz skórzany nude, dopasowany. A płaszczyk zwykły za 7zł i nową kurtkę za 15.

Gość gość
coo ? za 7 zł kupilas płaszczyk? ale to chyba jakiś cieniutki na wiosne? a ta kurtka za 50zl to ciepła jest? chce mieć cos ladnego na zime a poki co chodze w czym w czym wyglądam jak bezdomna prawie, tylko oni maja takie wielkie brzydkie kurtki, nikt nie nosi takich kurtek jak ja mam, a moja babcia ma obsesje - jedzie do chińskiego centrum i tam kupuje jakiś badziew a potem wiesza mi w szafie :( wywala kase w bloto a ja nie chce tego nosic :(

Gość gość
Za 7zł kupiłam zielony wełniany trencz, używany (ale w stanie jak nowy). Kurtka jest puchowa. Ja nie szukam w sklepach a od użytkowników robiących czystki w szafach. Wygooglałaś sobie ceny na Allegro.