Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny facet okazał sie hujem

Polecane posty

Gość gość

Ona niezależna, dobrze zarabiajaca bardzo ładna dziewczyna,wykształcona,panna,pragnąca miłości ! On pracujący fizycznie, po rozwodzie z dzieckiem, mieszkający z rodzicami! Poznani przez znajomych. Jeszcze jego eks która ponoć odeszła 3 miesiące po ślubie bo sie zakochała w innym, ! Teściowa wredna baba faworyzująca eks ! Finał dziewczyna sie zakochuje wierzy że to jest mężczyzna jej życia, tłumaczy sobie jego pociąg do alkoholu, ŻE SIE ZMIENI,ale jakoś im sie układa, wierzy że z jego eks to już przeszłość! zachodzi w ciążę, jest ślub,zamieszkuja w wynajętym mieszkaniu ..trzy miesiące po ślubie ona zostaje sama! Jej mąż nie wraca na noc, jedna druga wkurzona jedzie do jego rodziców bo tam prawdopodobnie sie znajduje wchodzi a tam jego eks on dziecko matka raczą sie winkiem, dochodzi do awantury zostaje wyrzucona przez teściowa, zostaje potraktowana jak rzecz !

Gość gość
współczuue Tobie wrażen

Gość samotne matki nie z przypadkiu
Ta cała "Ona" jest chyba niedorozwinięta. Pchać się w takie środowisko? :D Ludzie ratujcie mnie bo spadnę z krzesła :D

Gość gość
A czy to wina facetów, że kobiety ciągnie do nieodpowiednich?

Gość gość
Okazuje sie że eks została wyrzucona przez faceta, a jego matka ja przyjmuje pod dach bo biedna nie ma gdzie mieszkać! Facet tłumaczy że skrzywdzil, że zmarnował życie i sugeruje że lepiej bedzie jak złoży papiery o rozwód Dziewczyna w szoku jej plany o normalnej rodzinie legły w gruzach ! I moje pytanie co ona ma zrobić? Rozwód i alimenty?

Gość gość
Dała sie nabrać , zmarnowała sobie życie choć ja wiem że ona sobie da radę bez niego !nie została sama ma rodzinę, do pracy może wrócić! Tylko serce złamane i dziecko które kocha bez ojca ! S******l a miał sie ja opiekować to sie wypial

Gość gość
Jak się lata za doopkami to tak się często kończy.

Gość gość
Biedna

Gość gość
Z tej to powiastki morał jeno taki: kobieto nie dla Ciebie alkoholik i jego dzieciaki! żadna jeszcze nie zmieniła nawyków alkoholika i dla żadnej on zmienić się nie potrafi zostawcie go więc a będzie mniej takich biografii :P

Gość gość
Przed slubem kwestie alkoholu sie zalatwia.

Gość okazał się
? kupa śmiechu :D wszystko było widać od razu, no ale baba widać durna i ślepa :D

Gość gość
Bo kobiety mysla: "ja go zmienie" Dobrze, zmieniaj :) Jak tak bardzo chcessz, ale przed slubem... :)

Gość gość
tylu wolnych fajnych facetów a takie jak ona takich kolesi wybierają Nigdy nie zrozumiem kobiet

Gość gość
faceci no tacy sa wlasnie no jak tak to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
teraz to ona moze puknac sie w glowe

Okazał się ch..m? Był nim zawsze:D Tak naprawdę okazało się, że bardzo ładna, niezależna i wykształcona może też być beznadziejnie głupia. To dopiero paradoks!

Gość gość
nie trać wiary w ludzi bądź tylko ostrożna :-)

Gość gość
poleciała na dupka a teraz ryk :P

Gość gość
Poleciała na dupka i życie może nie zmarnowała ale utrudniła sobie bardzo! ! ! Szkoda mi dziewczyny bo ona naprawdę kochała myślała że ta miłość go zmieni ,k***a jak to usłyszałam to parsklam śmiechem! Jest kolejnym przykładem jaki człowiek jest naiwny na początku związku,jak ślepo chce wierzyć w coś co od początku nie ma sensu,że ludzie nazywają pożądanie i seks miłością ! Dała sie tak złapać jak nastolatka a jest przed 30 !

Gość gość
Nasze gdybanie czasu nie zmieni ! POWIEDZCIE CO WY BYŚCIE ZROBILI NA JEJ MIEJSCU ??! Ja jestem za rozwodem ograniczeniem praw i alimentami (na biednego nie trafiło!)niech płaci s*******n !

Gość gość
Nasze gdybanie czasu nie zmieni ! POWIEDZCIE CO WY BYŚCIE ZROBILI NA JEJ MIEJSCU ??! Ja jestem za rozwodem ograniczeniem praw i alimentami (na biednego nie trafiło!)niech płaci s*******n !

Gość gość
jak większość kobiet nie chce porządnego faceta tylko bad boya

Gość gość
A dlaczego ograniczenie praw?

Gość gość
czemu ograniczeniem praw? On jest ojcem i ma prawo do bycia z dzieckiem! Moim zdaniem dziecko powinno zostać z ojcem i jego nową partnerką

Gość gość
A dlaczego by nie ograniczyć po co dziecko ma na alkoholika patrzeć !

Gość gość
Jego była żona jest j******a na łeb! Ostrzegał ta dziewczynę oszukana przed nia jej były facet ! On jest alkoholikiem ! Ta dziewczyna oszukana żyje na wysokim poziomie jest z normalnego domu ma kochająca i porządną rodzinę!

Gość gość
Ojciec to ojciec, to kobieta wybrała takiego faceta na ojca dziecka więc ma takie same prawa co matka. Zresztą jak kobieta wybiera takiego gościa to też nie powinna mieć kontaktu z ich dzieckiem.

Gość gość
To jakich facetów wybiera kobieta leży w jej odpowiedzialności ale to, że jest on taki czy owaki nie zmienia faktu, że jest ojcem tego dziecka.

Gość gość
Od poczatku iwedziala, ze jest alkoholikiem... To dlaczego piszesz: "po co dziecko ma na alkoholika patrzec!". To jakby chcial dalej z nia byc to by dziecko patrzylo ciagle na alkoholika i by bylo dobrze, tak? A jak dziecko bedzie od czasu do czasu widzialo ojca to juz zle?

Gość gość
Nie róbcie z tej laski jakiejś sieroty! Wiedziała jaki koleś jest a teraz wielce skrzywdzona:P No bez jaj. Teraz oczywiście z faceta zrobicie tego najgorszego a laske wybielicie