Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaska22103

dziewczyny mam wynik

Polecane posty

Gość joaska22103

hej dziewczyny staram sie z narzeczonym o dziecko i nie moge zajsc mam prolaktyne w normie oraz nasienie partnera jest bardzo dobre. doradziliscie mi zebym zrobila jeszcze TSH owszem zrobiłam. Mam 1,750 wynik minimalny to 0,510 maksymalny 4,300 niby w normie ale jedna kobieta mi tu pisała ze powienien byc od 1 do 1,5 i niewiem

Gość gość
wynik TSH masz prawidłowy na pewno to nie tarczyca wpływa na to, że nie możesz zajść w ciążę a progesteron sprawdzałaś?

Gość gość
jeszcze nie czekam bo pisalo zeby po owulacji zrobic. a progesteron po co mam robic? czytałam onim i jest dla kobiet w ciazy

Gość gość
no jeśli progesteron jest zbyt niski, to żadna ciąża nie utrzyma Ci się nawet jeśli uda Ci się zajść w ciążę dlatego sprawdź poziom progesteronu 7 dni po owulacji to są takie podstawowe badania a w ogóle ile się już staracie?

Gość joaska 22103
mój ukochany mówi, że ma doskonałe nasienie bo sam go chętnie próbuje, naciera się nim i takie tam. bardzo też lubmy się opluwać przed seksem, ma potem wspaniałe erekcje. W ogóle to już dwa razy byłam w ciąży, z tatą i dziadkiem, jednak rodziły się jakieś potworki w stylu "reaktor 86":classic_cool:

Gość gość
a cykle masz regularne? wiesz kiedy masz owulację?

hej mam regularne miesiaczki co 28 dni. robilam testy owulacyjne i wychodzi ze jest 14 dni po okresie ale sama niewiem

Progesteron jest bardzo ważny. Nie mogłam zajść dwa i pół roku a wystarczyło, że w drugiej fazie cyklu wzięłam duphaston ( to sztuczny progesteron) i teraz 20 tc. Powodzenia

Gość gość
w takim razie zrób to badanie progesteronu jeśli będzie ok, to poszukaj dobrego gina w okolicy by mógł C***oradzić co dalej powodzenia:)