Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie miałam dzisiaj praktycznie makijażu i ludzie wyjątkowo

Polecane posty

Gość gość

się na mnie gapili.. wstałam na 8 do szkoły, koszmarnie się źle dzisiaj czuję, więc umalowalam się minimalnie.. zero podkładu, tylko na oczy kredka u góry i w kącikach oka, ale jakby tego nie było, nawet rzęs nie pomalowałam (a jak ich nie podkręcę i nie mam tuszu, to ich w ogóle nie widać) I ludzie się na mnie gapili jak cholera, i kobiety i mężczyźni.. ciekawe co sobie o mnie myśleli :P

Gość gość
Nie wiem ja się prawie nigdy nie maluje bo mi się nie chce i bez tego jestem ładna i też widzę jak się na mnie inni patrzą i to jest bardzo miłe.

Gość gość
ja bez tego wyglądam jakbym zaniedbana była.. ja właśnie nie jestem za ładna bez, cery nie mam takiej najgorszej ale oczka małe..

Gość gość
Moze tylko tak Ci sie wydawalo? :)

Gość gość
No właśnie nie, naprawdę widziałam te spojrzenia.. facetów też o dziwo. I mnie to dziwi, bo jakby uważali że tak paskudnie wyglądam, to chyba nie patrzyliby tak długi i przeciągle.. a może właśnie dlatego, chcieli zobaczyć co to za stwór sobie chodzi po świecie :D

Gość gość
to może ładniejsza jesteś bez makijażu

Gość gość
to nierealne.. mam małe oczka, o mało wyrazistej brązowej barwie, rzęs mi nie widać jak ich nie pomaluję... oprawę mam bardzo jasną. Zawsze będę lepiej wyglądać z makijażem

Gość gość
Moze nie mogli sie napatrzeć ze jestes,aż tak brzydka

Gość gość
W takim razie nie mogli się nadziwić,że takie pasztety chodzą po świecie. I z czego tu robić wielką aferę...?