Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna770

Mój partner boi sie seksu

Polecane posty

Witam , mam 18 lat w sierpniu 19 moj chlopak ma 28 lat . jesteśmy razem nie całe dwa lata . na początku uprawialiśmy seks bardzo intensywnie po trzech miesiacach on stwierdzil ze nie bedziemy sie kochac poniewaz jestem za mloda bylam w szoku ze po taki czasie mi to powiedzial nie uprawialismy seksu przez pol roku nie bylo to przyjemne bo ja jestem osoba ktora go seks uwaza za wazna kwestie w zwiazku , ale dalam rade denerwowalo mnie to ze przez te pol roku jak lezelismy razem on mogl dotykac******scic moich piersi przy czym to automatycznie mnie podniecalo a jak chcialam go dotknąć w intymne miejsce to odrzucał moją rękę i twierdzil ze nie ma mowy . potem sie rozstaliśmy poniewaz on mnie oszukal w innej kwestii , po 3 miesiącach rozłąki błagał i prosił aby wróciła , wróciłam , ale postawiłam warunek że bedziemy sie kochać zgodził się nawet zamieszkaliśmy razem . Kiedy jak się kochaliśmy oczywiście z prezerwatywą to wytrysk kończył się na moich piersiach , twarzy itp .. znaczy od 3 miesięcy kończy się w prezerwatywnie wychodzi ze mnie dwie trzy minuty przed i kończy ręką patrząc na mnie , twierdzi ze panicznie boi sie ciązy bo to mu zycie zmarnuje .. od dwoch tygodni znów się nie kochamy wczoraj dowiedziałam się ze nie bedziemy uprawiać seksu do poki nie skończe 20 lat poniewaz jestem za mloda na seks rozumiecie !!! przecież to chore . ja nie wiem co ja mam robic . on twierdzi ze mam czas jeszcze na seks a i dodam jeszcze ze jestem jego pierwsza dziewczyna w tych sprawach .

Gość gość
jak to w ogole jest mozliwe ze tak jest no tak sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
Zamloda jestes na dzieciaka i tyle ,spirale zamontoj moze niebedzie sie bał.

Gość gość
Powod jest inny,ale go ukrywa.Spytaj go,czy jak zaczal z Toba sypiac,to bylas starsza niz teraz.W koncu,skoro wtedy mogl Cie pukac i bylo ok,to co sie raptem stalo?Nagle olsnienie?Mogl sobie poszukac starszej,a nie brac sie za Ciebie.A tak na marginesie,moj facet odstawil to samo,ale powod byl konkretny.W jego domu 5dzieciakow,bieda,a matka w wieku 45 lat zaszla kolejny raz w ciaze.Byl przerazony sytuacja w domu i oczyma wyobrazni widzial nas z kilkorgiem dzieci.I seksu nie bylo,ale to nie trwalo dlugo.