Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogos

Polecane posty

Gość gość

Kto zarabia 1000 funtow tygodniowo? Netto

Gość gość
Nie, nie ma takich zarobkow w UK

Gość gość
Znam ale sa Anglikami, z emigrantow nie znam nikogo

Gość gość
sex uprawia 🖐️

Gość gość
Bardzo dobry fachowiec - mp.budowlaniec moze tyle wyciagnac, jesli pracuje we firmie + prywatne zlecenia Ale musi byc dobry, pracowity, znac jezyk itd. To ciezka praca, ale godnie oplacana

Gość gość
owszem tyle zarabiam, ale to ciezka praca i czasem sa przestoje wiec jak wyliczyc srednia to nie wychodzi tak pieknie. czasem zdarzy sie ze klient nie zaplaci i jest w ogole wesolo.

Gość gość
oczywiscie, ze znam. I sa to nie tylko Anglicy, ale i obcokrajowcy, z tymze nie Polacy. Niewyksztalconym osobom z tego forum naprawde ciezko jest uwierzyc, ze ktos moze tyle zarabiac, a dla wyszktalconych fachowcow to sa przeciez normalne zarobki

Gość gość
A ja znam Polke, ktora tyle zarabia, pracuje w glownej siedzibie banku nie bede podawac nazwy.

Gość gość
mój mąż, kierowca w TESCO na własnej działalności tyle zarabia - i nie pieprzcie, że się nie da!

Gość gość
mozecie wierzyc lub nie ale ja zarabiam wiecej niz 1000 L Netto tygodniowo ale robie 12 h dziennie przez 6 dni w tygodniu

Gość gość
To nie ma się czym szczycić, ze z**********z po 72 godziny tygodniowo...

Gość gość
w sumie taka praca 72 h tygodniowo ale kontrakt jest kontrakt i siedze w biurze i pisze na kafe :) to chyba nie jest zle

Gość gość
Nikt takich pieniędzy w UK nie zarabia

Gość gość
takie pinadze w uk sa niemorzliwe. nawet lekarz tyle nie zarabia... skonczcie fantazjowac....

Gość gość
Dokladnie... Kazdy wie, ze Polacy sa w UK tania sila robocza pracujaca za grosze w najgorszych pracach.

Gość gość
@18:45 no z taka znajomoscia ojczystego jezyka to Ty pewnie nawet 1000 f mc nie zarabiasz, bo Twoj angielski jest pewnie milon razy gorszy jak Polski!

Gość gość
Ja zarabiam okolo 800 na miesiac a jakys lepsze zawody pewnie i ze 2 tysiace.ale napewno nikt niezarabia 1000 na tydzien ale wy jak zwykle fantazujecie na kafe :D

Gość gość
jasne! bo jak ty nie zarabiasz to już nikt nie może!

Gość gość
Co Ty robisz za te nedzne 800 f mc???

Gość gość
no jak to co robie za 800 funtów?no zyje. Wynajmuje pokuj i jeszcze udaje mi sie comiesiac zaoszczedzic.co roku remontuje cos w domu w pl.teraz wymienialem caly dach na nowe dachuwki.

Gość gość
Tak, a spisz pod mostem i wyjadasz ze smietnikow :O

Gość inny gosc l
Naprawde tak polacy zyjaw anglii, ze 1000 na tdien to kazenia? Czytam inie wierze:-( To co polacy sa biedakami europy?

Gość gość
1000 funtow miesiecznie dzis w UK zarobic to ho ho

Gość gość
4000 tysiace funtow netto miesiecznie to pensja, ktora mozna otrzymac majac jakies konkretny fach i umiejetnosci i nawet zaden Brytyjczyk tyle nie dostanie jesli bedzie mial gowniane cv o skonczona jedynie szkole srednia. Od razu mowie, ze nie mam pojecia ile zarabiaja fizyczni i nie interesuje mnie to. Mowie o pracy umyslowej, 40 godzin w tygodniu i umowa o prace. Kelnerki w jakiejs super restauracji z wysokimi napiwkami moze i tez tyle wyciagna, ale wiadomo, ze na umowie beda miec najnizsza stawke.

Gość gość
Kelnerki 4000 f, wez juz nie bujaj... Chyba, ze sie beda "na boku" z panami umawiac :O

Gość gość
ty chyba jestes p**********a suka... pisalem ze wynajmuje pokuj.place 250 f za miesiac razem z rachunkami za prad wode itd.telefon mam na karte I jak zaladuje za 30 na miesiac to mi starczy bo mam darmowe minuty.to juz masz 300 funtow za pokuj i telefon.dojazdy niema bo mieszkam blisko pracy I chodze pieszo.jedzenie kupuje w aldi co tydzien bo mam blisko i dla mnie jednego 30 albo 35 na tydzien idzie na zarcie i mam kurczaki, dobre jedzenie na kanapki.pod koniec miesiaca zostaje mi sie tak ze 200 f i to odkladam.ciezko kapujaca p***a jestes

Gość gość
jak widac po poscie wyzej, prymitywy potrafia wyzyc za minimalna, bo im do zycia potrzeba tylko chleba tostowego i najtanszego piwa...

Gość gość
I "pokuj" :-D Ale! To nic nie znaczy. 1000 tygodniowo to jest 4000 miesiecznie a 42000 rocznie. Zarobek normalnego urzednika w US. Ponizej tego uwazany jest za tzw." Poverty level" Tak ze nie mysla aby w UK bylo az tak zle.

Gość gość
nie zesraj sie glupia suko.mam dysleksje i niepptrafie posac inaczej.ale jestem pracowity i niepije!pisalem jusz ze jem normalnie i nawet oszczedzam wiec liz rowa!

Gość gość
250 funtów MIESIĘCZNIE za "pokuj"??? to ty chyba mieszkasz w "schofku na szczodki"!!!