Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rehabilitacja dzieci pruszków

Polecane posty

Gość gość

Witam czy możecie polecić jakaś dobra poradnie rehabilitacyjna dla niemowlaka w pruszkowie. ? Będę wdzięczna :-)

Gość gość
Chyba ciężko będzie coś znaleźć a na fundusz to nie ma raczej szans żeby się dziecko dostało w krótkim czasie

Gość gość
Czytałam o centrum vita ciekawe jakie mają ceny bo nie podają

Gość gość
Chyba, że ktoś woli wizytę w domu. Koleżanka mi polecała tą rehabilitantkę: www.rehabilitacjadzieci-pruszków.pl

Gość gość
Pomyliłam adres:( www.rehabilitacjadzieci.pruszkow.pl

Gość sebo999
Dobrych rehabilitantów mają na pewno w Corpomed ( www.corpomed.pl ). Ja tam byłam co prawda tylko w związku z rehabilitacją po skręceniu kostki, ale mam koleżankę, która zaliczyła tutaj całą terapię po dramatycznym wypadku na nartach. Ją to dopiero wrócili tutaj do życia. Jeszcze rok temu nie była w stanie sama zrobić kroku, teraz już potrafi nawet sobie potruchtać. Pan Bartosz Warzocha, czy pani Krzyżanowska na pewno warci polecenia, ja akurat chodziłam do pani Sylwii i też bardzo sympatyczna babka. Świetny zespół.

Gość gość
Witam, Mieliśmy problem ze wzmożonym napięciam u naszego synka. Szukaliśmy z mężem jakiegoś sprawdzonego miejsca gdzie prowadzą rehabilitację dzieci. Znajoma poleciła mi centrum rehabilitacji Artmedicus w Nadarzynie. Chodziliśmy na terapię do Pani Karoliny. Po kilku spotkaniach małemu zaczeło się poprawiać. To miejsce poleciła mi znajoma, która również chodziła tam ze swoją córeczką. Jest to całkiem blisko od Pruszkowa. Poniżej podaje ci kontakt www.artmedicus.pl

Gość Agnieszka Mor
Wspaniala jest rehabilitacja na Bolesława Prusa 93. Mnie pomogło

Gość gość
W warszawie na nfz poradnia aga wpisz w necie i adres ci wyskoczy .

Gość Lucyna71
Moje dziecko ma 6 lat. Niestety stwierdzona jest skolioza. Rehabilitujemy się w Nuga Medical na Bolesława Prusa, Pruszków. Dziecko czuje się lepiej. Jestem zadowolona