Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paniczny strach przed zdradą

Polecane posty

Gość gość
żałosny bluszcz, upośledzona umysłowo kretynka, która myśli, że zatrzyma faceta sexem.. wiesz co, jestes nudna z tym sexem, jesteś nudna jak flaki z olejem i życzę ci debilko, żeby on cię zostawił dla kobiety na poziomie, z klasą, bo ty jesteś dla niego za głupia. Jesteś takim bluszczem, do tego przerażająco głupim, tępym, nadajesz się tylko do wypinania tyłka ale i to się kiedys facetowi znudzi, jak zobaczy że ty jesteś nic specjalnego, nie ma w tobie nic inteligencji, nic swojego życia, tylko taki bluszcz co się owinie wokół faceta i dusi go powoli i myśli, że jak wypnie swoją cuchnącą srakę to faceta tym zatrzyma.. Inne kobiety też mają tyłek ale i coś więcej, bo inteligencję, której tobie bozia nie dała debilko

Gość gość
nie myślę że zatrzymam go sexem. On też lubi. I nie jestem nudna.

Samoocena to coś co jest w środku. Nie zmyje jej najlepszy środek, nie zakryje jej najlepszy ciuch, nie zmieni jej zabawna rozmowa z koeżanką i nie da się od niej uciec, zmieniając klimat badz środowisko. Tylko praca nad sobą i samoakceptacja pozwala ten stan unormować. Piszesz, że była terapia, jaka jak ona wygladała? Pytam dlatego, ze albo ją odbębniłaś mało z niej wynosząc, albo nie kontynuowałaś zmian siebie po niej czyli osiadłaś na laurach ( a terapia daje narzedzia do zmian, pokazuje kierunek, podbudowuje i daje pozytywnego kopa, a nad resztą po niej jeszcze bardzo długo pracować, wszak czlowiek całe życie się uczy). Jest też inna opcja, że rzadnej terapii nie robiłaś, a piszesz tak, żeby było nam ciebie żal, bo niby twój przypadek jest aż tak beznadziejny.

Gość gość
zaczynacie zadawac za trudne pytania i pani bluszcz sie zmyła :D pewnie sama seksu nie inicjuje i bardzo mozliwe, ze na zadnej terapii nie byla

Gość gość
nie uciekłam tylko odeszłam od komputera bo miałam pomóc w porządkach.

Gość gość
do psychologa chodziłam od gimnazjum ale kiedy po kilku latach niewiele to dawało po co miałam kontynuować. Jeśli chodzi o sex tak martwię się tym bo jeśli z codziennie spada na raz w tygodniu no to można się zastanawiać.

Gość gość
Też się boję zdrady mojego chłopaka, ale byc może sama ją 'wyczaruje' tym intensywnym myśleniem o tym. :(

Gość gość
no wczoraj jak już wrócił obejrzeliśmy film i ktoś mu napisał sms. Za chwile poleciał do komputera bo jakaś koleżanka chciała żeby jej prezentacje pomógł zrobić. I robił a później usnął .Znów olewając mnie

Gość gość
no wczoraj jak już wrócił obejrzeliśmy film i ktoś mu napisał sms. Za chwile poleciał do komputera bo jakaś koleżanka chciała żeby jej prezentacje pomógł zrobić. I robił a później usnął .Znów olewając mnie

Gość gość
Nasłuchałam się o tych zdradzających, teraz nie ufam już żadnemu facetowi, nikomu, ale jak zdradzi to jego sprawa i sumienie a nie moje, to jego będzie to gryźć nie mnie, no chyba, ze to juz taki beznadziejny przypadek, któremu będzie wszystko jedno, dla którego to normalne ...

Gość gość
" Nic nie od­biera tak sma­ku miłości jak zdrada "

Gość gość
nawet emocjonalna.