Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co sadzicie o tej kurtce

Polecane posty

Gość gość

?? magdahasiak.com/shop/product/kurtka-duo?locale=pl Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy przez to, że jest taka krótka, nie będzie głupio wyglądała np. do dżinsów i nie będzie taka "podkasana"

Moim zdaniem trochę tandetna.. Jeśli zamierzasz kupić ją na zimę to zapalenie płuc gwarantowane. Poza tym nie ma jakiegoś super kroju...

Gość gość
Ale czemu tandetna? Mnie się wydaj***ardzo dziewczęca, taka słodka, ale nosiłabym tylko jako szarą (jest dwustronna jeśli ktoś nie zauważył). Oczywiscie nie na zimę, na wczesną wiosnę. Podoba mi się też ciekawe zapięcie. Gdyby była tańsza o połowę, to bym się nawet nie zastanawiała, ale co jak kupię i będzie wyglądać beznadziejnie, jak z młodszej siostry...

Gość gość
nikt już się nie wypowie?

Gość gość88
na pierwszy rzut oka mnie nie zachwyca ale może dlatego, że nie podoba mi się zestawienie w jakim została zaprezentowana, ale dla szczupłej bądź dziewczyny z ładnymi kształtami do leginsów i fajnych kozaków wyglądałą by całkiem całkiem ale sama osobiście bym takiej nie kupiła ale wiadomo, każdy ma inny gust :)

Gość gość
no ja nie jestem aż tak chuda jak ta modelka :O i biust mam spory, dlatego obawiam się, że będzie na mnie wyglądać na przykrótką... a wręcz na nią "zachorowałam" :O

Gość gość
mi się osobiście nie podoba. Szara wersja wygląda jak dla faceta do roboty i ogólnie nie ma w sobie nic takiego

Gość gość
to ja chyba jestem jakaś inna :O

Gość gość88
nie jesteś inna ;) każdemu podoba się co innego a ta kurteczka jest oryginalna, jak byś pod to jakiś ładny topik przzyodziała to biust ładnie wyeksponujesz a mogła byś to nosić jako taką katane, czy coś ala marynarka... nie wiem czy wiesz co mam na myśli...

Gość gość
nie wiem czy taka kurtka ocieplana nada się w takim charakterze... ale już nawet nie chodzi o to, z czym ją nosić, tylko czy taka długość nie będzie wyglądać głupio w zestawieniu innym niż na modelce.

Gość gość88
na lekką jesień czy wiosne nie powinna ale w zimie to będzie ciężko

Gość gość
nie no, na zimę mam ciepły płaszcz, ona to już na wczesną wiosnę

Gość gość88
to będzie dobrze wyglądała

Gość gość
tak ogólnie to wiem :D chodzi o to, czy na mnie, mojej figurze...

Gość gość88
hehe to się dogadałyśmy, wiesz ciężko sobie wyobrazić jaką masz figure, sama na pewno wiesz najlepiej, chyba, że masz jakąś fotke gdzie nie widać twarzy albo poszukaj na necie laski podobnej co będzie miała taka figure jak ty, to łątwiej będzie ocenić

Gość gość
nie mam fotki, to tylko takie moje gdybanie i chciałam was zapytać o to, co w pierwszym poście, czy wyobrażacie sobie, jak ona będzie wyglądać z ubraniami o mniej zaznaczonej talii niż ta spódnica

Gość gość
Tak, może wyglądać fasjnie. Ale zdecydowanie nie na polską zimę, bo i za lekka i straci urok z 3 swetrami i grubymi kozakami.

Moim zdaniem jest jakaś bezkształtna.... I nie podoba mi się stylizacja ze zdjecia, ale na wiosnę, z dżinsami i fajną koszulką ujdzie. Sama bym nie kupiła czegoś takiego. Wygląda jakby dobrze wyglądała tylko rozpięta..