Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam atrakcyjnej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Koniecznie młodej (20 -30 lat), seksownej, uwodzicielskiej i otwartej na nowe doświadczenia seksualne. Ja 52 lata, szatyn, niebieskie oczy, 184 cm wzrostu, mieszkaniec południowej Polski, z wyższym wykształceniem, wiecznie młody duchem i temperamentny.

Gość gość
Obleśne dziadzisko szuka młodej naiwnej do rooochania. Tak napisz.

Kolejny "wiecznie młody". :D Wieko od trumny czas otwierać, a nie szukać "młodej". 🖐️

Gość synek orientu
widziałem ją ostatnio w listopadzie,patrzyła na mnie z wilka

Gość gość
A wy co? Nie oceniajcie mnie, to moje życie, a wy jesteśmy śmiesznymi, mało otwartymi ludźmi. Mieszkałem tyle lat w Hiszpanii, tam związki młoda - starszy były dość często i nikt się temu nie dziwi. Co złego jest w eksperymentach? Jestem jeszcze młodym facetem, moja pała ciągle sprawna, więc darujcie sobie te wasze moralizujące gadki.

Gość gość
Staszku... prawdziwy mężczyzna nie musi kobiecie płacić - one same do niego lgną za darmo.

Gość gość
"Jestem jeszcze młodym facetem" Co ty człowieku ćpasz?

Gość gość
prawda jest taka, że autor ma większe branie u 20 latek niż 20 letni chłopak

Gość gość
Jestem Ale nie bogata. Bez seksu.

Gość gość
Chcesz poznac faceta i ma to być znajomość bez seksu? :-D

Gość gość
Bierz się za Hiszpanki. A moze dla nich nie masz wystarczajaco grubego portfela?

Gość gość
Jesteście zwykłymi zazdrosnymi katolami o ograniczonych horyzontach. Nie wiem po co zabieracie głos, skoro nie jesteście zainteresowani tym ogłoszeniem. Taka jest prawda, że tak jak faceci w moim wieku lubią smakować pipki młodych kobiet, to one z kolei często marzą o ssaniu dorodnej pałki dojrzałego samca. Problem w tym że przez takich jak wy mało która realizuje swoje pragnienia.

Gość gość
Kretyn. :-o

do gościa z 18:08 - a Tobie się zdaje, że facet w wieku 54 lat z dużą "pałką" jest atrakcyjniejszy pod tym względem od mężczyzny 28.-letniego z dużą "pałką ? Jeśli chodzi o mnie, śmiem wątpić.

Gość gość
Posluchaj tatusku, wyobraz sobie, ze mieszkalam troche w Hiszpanii, znam stamtad wiele dziewczyn, mniej więcej przedzial wiekowy który ty preferujesz. I zadna! Zadna nienspotykala sie z abuelito. Mialy atrakcyjnych, mlodych facetow. No me toques los cojones! !!

Gość szaman artysta
no pesos,no senioritas>czy jakoś tak>tak

Gość gość
No pesos, no putas. :-D

Gość gość
No paga, no folla :D

Gość gość
Pewnie ograniczałaś się do towarzystwa tych dewotek, co trzymają dziurę dla męża. Ale to tylko o tobie świadczy... sztywna kłodo. Ja jestem inny, spontaniczny, wesoły i uważam, że trzeba korzystać z życia nie mniej niż Markiz de Sade.

Gość gość
Markiz. :-o Chyba markiz de Bille... :-o

Gość gość
Otoz bardzo sie mylisz, ale nie musze ci oczywiście niczego udowadniać. Dziewczyny bardzo towarzyske, korzystajace z zycia. Zreszta chyba skoro znasz realia poludniowe nie trzeba ci tego wyjasniac. Chyba mniejszością sa tam "klody". Fiestas, cubatas i vamonos!!!

Gość gość
autorze a twoja dorosła córka ile ma latek 25 czy juz wiecej jak facet bierze sie za kobiety młodsze niz jego córka to to mozna nazwac śmiało pedofilią

Gość gość
oreore do gościa z 18:08 - a Tobie się zdaje, że facet w wieku 54 lat z dużą "pałką" jest atrakcyjniejszy pod tym względem od mężczyzny 28.-letniego z dużą "pałką ? Jeśli chodzi o mnie, śmiem wątpić. x Zobacz, że z jakiegoś powodu faceci w tym wieku zagadują i często mają młodszą partnerkę a pełno młodych facetów nie zagaduje wcale - no bo w sumie po co skoro wiedzą, że nie mają szansy

Gość gość
Zapewne nie wiesz nawet kim był ten mądry człowiek, więc daruj sobie takie teksty. Kobieto - najwidoczniej tylko takie się ci wydawały. Prawdziwe Hiszpanki są gorące i chętnie rozkładają nogi przed facetami w moim wieku.

to ja moze tez dolacze sie do poszukiwan :D jestem mlodszy od autora o jakies 20 lat :D

Gość gość
Ty chyba mowisz o desperatkach. Coz, faktycznie nie mialam z takimi do czynienia

Sęk w tym, że młodszej on nie chce bo to już wyglądałoby na "występek". Co oznacza ten termin - Wikipedia :D 🖐️