Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość gość
daj zdjęcie tych majtek to zwale sobie konia,będe sobie wyobrażał że wciskam ci język w o***t i paluszka w c**kę

Gość gość
to pewnie twoje plyty;) mozesz sie zgłosic po odbiór

Gość gość
to czas na pranie reczne - moze ten ktos kto wacha twoje majty, zorientuje sie ze ty juz wiesz

Gość gość
albo ktos zakłada te twoje brudy po tobie i potem rzuca do prania, wiec sa na wierzchu

Gość gość
Boże, co ja czytam? O.o

Gość gość
pozostaje reczne...faktycznie:) dzięki i jako JEDYNA zalozycielka tego tematu nie odpisuję więcej nic w tym temacie. FEJKI I PODSZYWY możecie wyjąć ręke z majtek lub zmienic topik, bo tu już podjary NIE MA! a tym którzy odebrali mnie na powaznie serdeczne BÓG ZAPLAC!

Gość gość
a ja cię tak polubiłem....

Gość gość
Moze faktycznie Twoj facet sie w lazience masturbuje,a Twoje galoty to jego fetysz.A moze wytlumaczenie jest prostsze.Ja czasem szukam w koszu na pranie czegos,co wrzucilam,a chce wyprac,albo nie pamietam czy dana rzecz jest w brudach,czy gdzies to zachomikowalam.I wowczas dochodzi do "rotacji" prania w koszu.Spytaj faceta,czy cos wie,bo Ty cos takiego zauwazylas.Jak sytuacja sie po tym nie powtorzy,to masz pewnik,ze to Twoj chlop gatki Ci reperuje.Choc nie na 100%

Gość Michałłł
Kiedyś dziewczyna zostawiła u mnie majtki. Po prostu nie mogliśmy ich znaleźć, a że się śpieszyła, to poszła bez... Kiedy następnym razem do mnie przyszła, oddałem je jej, ale wcześniej spuściłem się w nie. Ale miała minę...