Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartessssss

Czy mam szanse to sprzedać

Polecane posty

Gość bartessssss

http:// allegro.pl/stylowa-paka-dla-chlopca-1-2-l-nike-hm-i-inne-i3906998834. html trzeba usunac spację jak myślicie? ciuszki dziecięce uzywane mogą pojsc za chociaz 100-200 zł? nazbierało mi się sporo nieznoszonych ciuchów, dbam o wygląd malucha i niennawidze pospieranych rzeczy, ale jak widze w internecie jak aż roi sie od szmatek to zastanawiam się czy ktoś sie w ogóle skusi?

Gość gość
watpie

Gość bartessssss
kurcze ale to były bardzo drogie rzeczy, raz z 1000 zł na prawde sądzisz ze nikt tego nie kupi?

Gość bartessssss
chciałam napisac ze raem z 1000 zł kosztowały, no i dodałam bardzo dokładne zdjecia by było widać że ciuchy nie sa ani zmechacone ani nie sa sprane. Aukcje które widze mają dużo gorsze ciuchy...

Gość gość
uzywane szmaty to chca za darmo

Gość bartessssss
jak to za darmo? wszystko prawie nowe u mnie jest jak je zwędziłam u nas w Brzezinach w Caritasie to prawie były nie używane, na pewno z 500 za nie dostanę :P

Gość bartessssss
tylko ze te ciuchy to nie sa szmaty, to są ciuchy które synek czesto miał założone 1 czy dwa razy, tylko kilka z nich było noszone czesciej, ale zadna rzecz nie jest znoszona, dbam o wygląd ciuchów, bo sama kupuje tylko nowe i szkoda by mi było je zniszczyć, czy pozwolic dziecku zaplamić, dlatego tez nie chodził w nich po domu.

Gość bartessssss
jak to za darmo? wszystko prawie nowe u mnie jest jak je zwędziłam u nas w Brzezinach w Caritasie to prawie były nie używane, na pewno z 500 za nie dostanę jezyk.gif anonimie - nie mutaj caritasu :P

Gość Gosiaczek 112
No i za ile to chcesz sprzedać?

Gość bartessssss
jak to za darmo? wszystko prawie nowe u mnie jest jak je zwędziłam u nas w Brzezinach w Caritasie to prawie były nie używane, na pewno z 500 za nie dostanę jezyk.gif anonimie - nie ma tutaj caritasu :P i nie podszywaj się pode mnie bo Ci nie wychodzi.

Gość bartessssss
Gosiaczek dałam minimalną 150 zł, to za sztukę wychodzi około 7,50 więc jak za darmo. Zobaczymy, moze się uda chociaż tyle.

Gość gość
Ja bym nie kupiła za 200zł (ale za 100 bym się poważnie zastanowiła gdybym miała komu je kupić), bo uważam, że kupowanie dzieciakowi markowych ciuchów, z których zaraz wyrośnie to wywalanie kasy w błoto (zresztą, F&F, H&M to nie są jakieś super marki, nie oszukujmy się), ale może trafisz na amatorkę markowych ciuchów, która się połakomi na te z NIKE, zwłaszcza, że ciuszki są rzeczywiście w fajnym stanie. Generalnie nie zniechęcałabym się na Twoim miejscu od razu.

Gość Gosiaczek 112
Reguła jest taka: Sprzedać to owszem możesz nawet za 200 zł ale na pewno nie w jednej paczce.Bo po co komu tyle ciuchów? Jednemu pasuje taki ciuch a innemu zaś coś innego,rzadko się sprzedają takie paczki. Druga sprawa to cena.Jak by mnie było stać na kupno takiej paczki za 200zł to bym poszła z dzieckiem i kupiła w sklepie porządne ciuchy i pasujące a nie na chybił/trafił.

Gość bartessssss
gość dziękuje za odpowiedz. zastanawiałam się też nad sprzedazą osobno, ale w sumie to chyba nic by nie poszło, bo jakby doliczyć wysyłkę do kazdej rzeczy, to sporo wychodzi na sztuce..

Gość bartessssss
no tak gosiaczek, w sumie masz racje, za 200 zł juz mozna coś dziecku wiecej kupic, jak teraz nie sprzedam to najwyzej spróbuje na sztuki wystawić...

Gość gość
prawie 8 zl za sztukę? Jezu, to ja w sh kupie po 3-4 zl za ciucha. masakra.

Gość bartessssss
w sh może i kupisz, ale raczej nie takie ciuchy.

Gość Gosiaczek 112
Można i to lepsze. ale to kwestia wyczucia.

podziel to na mniejsze czesci albo nawet osobno. ludzie nie lubia wydawac duzo kasy na raz, bo tez nie kazdemu musi sie podobac wszystko. w tytule nie masz napisanego ile tego jest. zdjecie wyglada jak jakies puzzle a nie ciuchy.

Gość gość
zdesperowana, o tym nie pomyślałam, dzieki za radę.