Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczkkkkaaaaa

czasem mnie uderzy jak sie pokłócimy

Polecane posty

Gość Łaskawy Sąsiad z bloku obok
Różyczko idź z nim na tą terapie, jak sie po niej nie zmieni to odejdź od niego

Gość Krewni i znajomi Królika
Jestescie uprzedzeni do takich wątków? Pytam, bo mało bylo, oprócz Wiedźmy jakiś konstruktywnych porad... W sumie dziewczyna ma dopiero 22 lata, nie jest doświadczona zyciowo...

Gość gość
to nie znaczy ze facet ma na nia reke podnosic naplulabym mu w twarz , wyszla i wiecej nie wrocila..

Gość gość
Lepiej bije prawą, czy lewą?

Gość gość
Może zacznij mu oddawać ? - np. mała doniczka z kwiatkiem pod ręką ? ;-)

Gość gość
Gdyby mój facet uderzył mnie chociaż raz..straciła bym do niego zaufanie i to dla mnie był by koniec..przy każdej kłótni tak Cię będzie bił?? A jak dziecko się pojawi i go zdenerwuje to też będzie je boksował..zawód to zawód..a życie to życie..Ty chyba nie jesteś zawodnikiem jego wagi, który może się bronić..możesz tylko chodzić poobijana..zrobiłaś największy błąd w życiu wychodząc za takiego faceta..jedynym wyjściem jest wziąć go do jakiegoś psychoterapeuty itp..żeby się tego oduczył i przestań..,jeśli nie przestanie to jedynym rozsądnym wyjściem dla Ciebie będzie się z nim ROZSTAĆ niestety..w życiu jest dużo nerwowych chwil, dużo problemów..i jak on tak za każdym razem ma Cię bić to będziesz miała przesrane życie !

Gość gość
Autorko, wyobraź sobie, że mój facet też jest kochany, troskliwy, cudowny itp. ale jakoś mnie nie bije :) nigdy by mu to nawet przez myśł nie przeszło..gdyby to zrobił to chyba spalił by się ze wstydu..co to za facet, który bije słabsze ! Młoda? Niedoświadczona życiem ? Sama mam 21 lat i dobrze wiem, że życie z kimś takim to kręcenie sobie sznura na szyje..a TY autorko z tego co widzę go tłumaczysz..więc to jest jakieś błędne koło..piszesz jest cudowny, ale jak się zdenerwuje mnie bije..poza tym jest wspaniały..bicie kobiety jest gorsze od wielu innych wad ! Każdy ma wady..ale to co Twój facet ma to nie jest wada tylko jakiś jego sposób na pokzanie kto tu rządzi..co z tego, że przeprasza, że niby mu przykro..jak znowu robi to samo..! Jak "pójdziesz po olej do głowy " to powiesz mu albo terapia albo żegnam..jeśli nie to jesteś głupia i cierp ciało jak żeś chciało !! TAKIE ZACHOWANIE U FACETA NIE MA ŻADNEGO ISPRAWIEDLIWIENIA !! Szczególnie kiedy się powtarza !

Ja ostatnio z takimi tematami ostrożnie. Pisałam już dzisiaj tu na jednym topie dlaczego. Nie wiem odnoszę wrażenie, że to kolejny top jakiegoś znudzonego trola.