Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po zabiegu powiększenia piersi

Polecane posty

Gość gość

Jestem dzień po zabiegu powiększenia piersi i co mogę powiedzieć jestem pod dużym wrażeniem moje piesi są duże i jedrne same plusy i nawet nie widać żeby były w jakiś sposób po zabiegu naprawdę polecam

A fuj, i Ty co 10 lat zamierzasz wypychać je od nowa aż do późnej starości ? Śmiechu warte :D

Gość gość
gomgowniaku najpierw sie dowiedz jak wyglada zabieg, jak pezbiega i jak pirsi wygladaja dzien po ich powiekszeniu:D

Gość gość
Ktoś tu mało wie o powiększeniu i o nowych możliwościach ja zrobiłam sobie metoda wstrzykiwania kwasu, także nie byłam ani pocięta ani nic w tym stylu

Mimo to po jednym dniu nie byłabyś w stanie ocenić jak to wygląda bo byłabyś opuchnięta i nadal zabandażowana. Chyba, że sobie w budzie w ciemnym zaułku wstrzykiwałaś coś prosto w skórę.

Gość gość
gość - to są nowe możliwości ? Kwas hialuronowy wchłania się, tj organizm go absorbuje, swoje cycki stracisz w ciągu max 24-36 miesięcy, u niektorych ludzi enzym hialuronidaza dziala tak szybko, że rozklada się w ciagu roku ;) I potem znów zaplacisz za powiększanie 10-20 tys ? Jak masz kase to spoko. oreore - implantów nie wymienia się co 10 lat jesli nie ma takich wskazań, tak było kiedys, przy obecnych implantach często zostają one na całe życie i nie trzeba ich wymieniać (no chyba, ze bedziesz juz starą obwislą babą a cycki nadał bedą młode :classic_cool:)

Gość gość
Mówię to co widzę i czuje piersi po tym kwasie nabrały kształtu i nietrzeba czekać

Gość gość
hehe tanie prowo :) Jeden dzień po zabiegu i masz jędrne piersi ? Przypadkiem nie powinnaś mieć ich opuchniętych i być na rekonwalescencji :) ?

Gość gość
Wiem o tym okresie, mam nadzieję że jak najdłużej się utrzyma a jak zacznie znikąć to znów to zrobię

Gość gość
Ja niewiem ale tu na kaf ludzie widzą tylko operacje. Nie jestem po operacji powiększenia tylko po zabiegu wstrzykiwania kwasu

Ale mnie interesuje, co to stare pudło zrobiło ze swoimi piersiami. Kwas też nie jest na zawsze, a implanty na całe życie, nie żartuj ! Zdrowo się można pośmiać, nic poza tym. :D

Gość gość
no umiem czytać i wiem o tym ,że "wstrzykiwałaś kwas" a nie implanty ale tak czy siak powinnaś być opuchnięta i obolała. Może Ty opuchliznę mylisz z jędrnością , juz sama nie wiem :D ?

Gość gość
Ja p*****le botoks to coś innego idioto/idiotko niewiem kto się kryje tam pod ta ksywka

poważnie? Patrz, nie wiedziałam jak pisałam komentarz nabijając się z ciebie ;)

Gość gość
A ty pomyliłas chyba miejsca twoje jest w Rybniku niedorajdo. Idź weź się lepiej do roboty

Gość gość
Widzę twoje upośledzenie

gdzie? tak serio, przez trzy dni powinnaś mieć obrzęk i siniaka, a ty widzisz dokładnie jak wyglądają twoje piersi? Już na drugi dzień? Musiałaś mieć fajne dzieciństwo - żadna szczepionka cię nie bolała :D

Gość gość
Brak słów dla żebrakow z kafe możecie w d**e mnie pocałować i popatrzeć na swoje zwisy obrzydliwe, nie będę czasu tu na gnojarki marnować idę się po kochać z facetem a wy możecie jedynie pierdnac i iść w odstawke głupie zazdrosnice hahahahahahahahaha

Hehe, dobre - w "odstawke" sama pójdziesz. Co prawda biust sobie powiększyłaś. Zabrakło jednak na zwoje mózgowe 🖐️

Gość koneser dup
kochąć kaczke po pekińsku tyle samo zwojów>

ten kwas to chyba przez pomyłkę w mózg jej wstrzyknęli :classic_cool: ---- nie zazdroszczę, bo posiadam jędrne cycki bez robienia z nimi czegokolwiek - poza ćwiczeniami na klatkę piersiową, co pozwoli utrzymać im tę jędrność forever. ---- współczuję koniecznośc***odnoszenia swoich zwisów 🖐️