Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to mentalni komuniści_kochają donosić na każdego policji ZUSowi itepe

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda, ZUS i Urzędy Skarbowe są wręcz zalewane anonimami ale coraz wiecej jest podpisanych donosów z imienia i nazwiska. Polacy rowniez masowo donosza na policje, kazda glupote by komus narobic problemow, zniszczyc go, z głupoty, z nudow, z zazdrosci i zawisci. Podły wstrętny naród. Podobni do nas są Szwedzi i Norwegowie, donoszą na kazdego, obrzydliwe narody. Bez donoszenia upadł by ich socjal, ktory tak kochają, pieprzone lewactwo ;) W skandynawii niemal kazdy to lewak

Gość gość
wiem , to jest prawda ,sama padłam ofiarą z ale sprawiedliwość i uczciwość wygrała i po krótkim czasie osoba która napisała ten donos na mnie ..(na 80% to ona napisała ) szwędała się po adwokatach ..isądach w jakiejś inne j sprawie chyba krus ..także prosze sie opamietac, mój znajomy jest kierownikiem w US i pokazał mi całe 3 wielkie szuflady donosów, bylam przerażona ponieważ, to co przeszłam to była trauma . Nie życze najgorszemu wrogowi.los zawsze jest sprawiedliwy i on zawsze wygra

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
Donosy miały być ignorowane , pan radca podatkowy mnie poinformował , poniewąż ludzie prawdy nie znaja a coś wiedzą ale tak nie do końca a Urzedy szarpią tego nie zawsze winnego człowieka , to jest gorsze od SB , US traktuje podatnika jak przestępce, ale nie podaraowałam tak samo te panie traktowałam jak one mnie :D i co i prawda jest wielka ,pozdrawiam

Gość siostra siostrze naplula na
nam dwie dziurki w kondomiku jedna wpuszczam wode a druga wypuszczam

Gość gość
Donosy nie są ignorowane, w zusie sprawdzają donosy (wiem z dobrego źródla, mojej mamy kolezanka tam pracuje) tzn donos ze szczegółami, taki w którym napisane są konkrety a najlepiej podpisany a nie liścik czy email w stylu: Pani Mariola z Klonowej 2 załatwiła sobie rente, wcale nie jest chora tylko pracuje dorywczo !! Pozdrawiam donosiciel :D Tego nikt nie czyta W urzędach skarbowych na 100% sprawdzają, ale te ktore da sie sprawdzic, im wiecej szczegolow tym chętniej się tym zajmą :O

Gość gość
to i tak sie odwraca takze predzej czy pózniej kwestia czasu