Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lewajakaś

Ktoś może mi tak na chłopski rozum wytłumaczyć o co chodzi z GENDER

Polecane posty

Gość Lewajakaś

To coś z płcią w młodym wieku, sposób wychowania czy co? Nie kumam o co chodzi :-(

Gość Oldtechno
Wpisz na Youtube: Mira Modelska gender

Gość semp i goscinny
nawet nie probuj chyba ze ci sie kuurewsko nudzi 🖐️

Gość Lewajakaś
regułkę se przeczytałam ale i tak nie kumam

Gość gość
to kolejny debilizm kapitalistyczny

Gość gość
chodzi o to, zeby nie przypisywac okreslonych ról społecznych danej płci, np. ze kobieta do garów, sprzatania, a facet do młotka. Dziewczynki moja prawo sie bawic samochodami, nei musza lalkami. :p Jestem jak najbardziej za... Mój syn ajak byl w szkole musiał przyporzadkowywac w podreczniku dane przedmioty do danej płci, np. miał rozpozanc, ze młotek uzywaja faceci... porazka.

Gość Oldtechno
Chcesz wiedzieć, posłuchaj wykładu Miry Modelskiej. Ona ci wyłoży ideologię Gender łopatologicznie i z pierwszej ręki. Pracowała dla globalistów w Białym Domu w departamencie Banku światowego.

Gość gość
W gender chodzi o to, ze zacieraja sie roznice miedzy plciami i to wcale nie musi oznaczac czegos zlego. Kiedys np. uwazano, ze kobieta jest od garow, a mezczyzna musi zarabiac na dom. W dzisiejszych czasach, mezczyzna bierze urlop taciezynski, a kobieta w tym czasie pracuje. W ogole kobiety nie sa juz typowymi gospodyniami domu, bo tez pracuja i dlatego mezczyzna pomaga w obowiazkach domowych, robi zakupy, sprzata, gotuje. A gdy kobieta pracuje na takim samym stanowisku jak mezczyzna, to nierzadko mniej zarabia i gender chce by nie bylo juz tych podzalow: obowiazki, prawa, przywileje mezczyzny lub kobiety. Czy ja to dobrze zrozumialam?

Gość Michałłł
Chodzi o to, żeby spedalić młodych chłopców.

Gość gość
i o to, że płeć biologiczna nie jest taka ważna i to, że facet jest facetem wcale nie oznacza, że musi zchowywać się jak facet i być tak postrzegany

Gość Lewajakaś
ok. mniej więcej już wiem, ale... coś słyszałam w wiadomościach, o przebieraniu w przedszkolu dziewczynki za chłopców i odwrotnie... czy to też o to chodzi (tematu zaczęłam słuchać jakby od środka)?

Gość Lewajakaś
21:43 - ale to jest chore. Facet ma być facetem, a kobieta kobietą !!!

Gość Oldtechno
Gender to szmonces i działanie dewiantów przeciwko naturze. A tak naprawdę chodzi o to, ze żydzi chcą cały czas demoralizować gojów. Zauważcie, że w Izraelu nie ma Multi kulti, tolerancji i gender. Tak żydzi niszczą kulturę i moralność gojów.

Gość gość
to jakieś p****y , nie warto byłoby się babrać w tej kloace, gdyby nie państwowa indoktrynacja w przedszkolach i szkołach i przymus szkolny.idiotyzm jednym słowem.

Gość gość
21:47 Niby tak, ale to jest narzucanie, a może ktoś sobie tego nie życzy? Ja sama nie wiem, co o tym myśleć, niby jestem tradycjonalistką i chcę, żeby każdy znał swoje miejsce i role, ale jednak dyskryminacji też nie chcę... poplątane to

Gość Michałłł
Chory pomysł. Pedalnie młodych chłopaków. Chodzi o to by chłopcy nie byli męscy, by nie byli męscy, by nie buntowali się, by nie mieli w sobie agresji. Kumacie? A czemu? To pomyślcie.

Gość Oldtechno
Konstytucja każdemu gwarantuje wolność przekonań, sumienia i religii. Nie musicie się godzić na demoralizowanie waszych dzieci w przedszkolach. Konstytucja RP jest najwyższym aktem prawnym w Polsce.

Gość gość
Dla mnie demoralizowanie to narzucanie chorych stereotypów, typu ze kobieta nie moze uzywac młotka, a facet zmywac. Polska do jednak Ciemnogród... Ogarnijcie sie troche

Gość Lewajakaś
Gdyby mojemu dziecku kazali w przedszkolu nosić spódnicę, to bym kadrę zjechała z góry na dół... gdyby się też trafił facet, to bym mu na łeb założyła kieckę w ramach nadrobienia edukacji gender.

Gość gość
Kilkaset niemieckich chrześcijańskich rodzin musiało uciekać z Niemiec , bo rodziców czekała kara więzienia za nie pozwalanie swoim dzieciom na uczestniczenie w "lekcjach wychowania seksualnego", jedna z nich nawet dostała azyl polityczny(!) w USA z tego powodu. Degeneraci niestety przejęli kontrolę nad Europą. Nawet jeden zdeklarowany pedofil jest w PE: Cohn-Bendit.

Gość Michałłł
Właśnie o to chodzi szanowny Panie kolego, że Konstytucja daje nam dużo praw, które odbierają nam inne ustawy. Polacy tego nie wiedzą, ale prawo polskie łącznie z Konstytucją, jest niższe rangą od prawa europejskiego! Po to mamy gender, by wychować ludzi, którzy będą tak spedaleni, że w razie czego, nie będą się buntować. Wyeliminuje się u mężczyzn agresję, chęć walki i w razie czego kto stanie w obronie naszych praw. No pytam się kto? Lesbijki, pedały, ciepłe kluchy bojące się, że stracą posadę w urzędzie (bo teraz większość pracuje w urzędach). Myślcie ludzie.

Gość gość
Michał, ty sam jestes spedalony, buraku jeden..... Jak dla ciebie kryterium meskosci sa spodnie, to nie mam pytań, idioto od siódmej bolesci. :)

Gość gość
Michalllll - jak czytam co piszesz, to stwierdzam, ze sam jestes pedal :D "bo teraz wiekszosc pracuje w urzedach" hahahahahahahahahahahahaha

Gość gość
MIchal brawo !

Gość gość
jest szansa, bo więcej Polaków będzie się niedługo rodzić i wychowywać w UK, gdzie niedługo referendum o secesji z eurokołchozu Patriae Fidelis :)

Gość gość
Spokojnie debilu, zobaczysz jaka będzie przyszłość. Jak chcesz to se ubierz pedale sukienkę, ale nie zmuszaj do tego cudzego dziecka. Rozumiesz pedale różnice. Pedofilu ty. x x mierzyłeś sobie kiedys IQ? Bo chyba ma wartosci ujemne. Ja co dzien chodze w spodniach, i mezczyzna sie nie czuje. Musisz miec b zanizone poczucie meskosci, ze dla ciebie chodzenie w spodnicy juz przekresla meskosc. Pierwotnie ludzie chodzili w spodnicach, faceci tez, dopiero celtowie wynalezli spodnie

Gość Michałłł
Słuchaj debilu, wiesz, że za komuny tyle osób nie pracowało w urzędach państwowych, co teraz za niby gospodarki wolnorynkowej? Wiesz ilu Polaków wyemigrowało? Więc czego rżysz? Wiesz, że kupujesz jedzenie w zagranicznych sklepach, wiesz, że pracujesz dla zagranicznych właścicieli, wiesz, że to co wydajesz, jest transportowane za granicę i tam lokowany jest kapitał? No wiesz, że jesteś niewolnikiem? Jest różnica między kapitalizmem, wolną konkurencją a monopolem i niewolnictwem baranie. Tłuku ty co chodził do szkoły tylko nic nie zrozumiał. Jesteś trybikiem systemu, tak zniewolonym, że stajesz w jego obronie.

Gość gość
niech zyje gender! Michallll tylko ty przegrales, pogodz sie z tym, albo gin :D

Wychodzi na to, że to całe gender, to goowno. Mało tego. Mam chyba staroświecki poglądy i nie mam zamiaru zmieniać.

Gość Michałłł
Możesz debilu chodzić jak chcesz. I jak Szkot pod spódnicą nic nie nosić, twoja sprawa. Ale nie zmuszaj do tego małe dzieci. Zrozumiałeś już?