Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna moze oszpecic sie makijazem i niedobrana fryzura

Polecane posty

Gość gość

znacie takie?

Gość gość
moze, nie znam osobiscie, ale czasem widze na ulicy taka

Gość gość
no pewnie. Puder widac praktycznie u każdej, która go używa. Często też widzę brzydko wyskubane brwi

Gość gość
Mnie chodzi o ladna dziewczyne ktora niedobranym makijazem i fryzura wyglada na brzydka

Gość gość
brwi kreseczki

haha brwi kreseczki to moja zmora :D kiedys poszlam do salonu kosmetycznego na regulacje brwi i zaznaczylam, ze nie chce cienkich brwi, ja wstaje z fotela i oczom nie wierze.... brwi kreseczki... plakalam w domu jak glupia... na szczescie wlosy nie zeby i odrastaja i teraz mam brwi jak nalezy :D

Gość e rowna sie mc kwadrat
najczesciej jest to jasny przekaz: trzymaj sie z daleka dla mniej domyslnych W*********J 🖐️

Gość malym KAJTKIEM chce zawojowac
pewnie ,ze moze oszpecici sie niewlsciwym dla niej makijaze!!! wiele jets takich i nie zdaja sobie sprawy ,ze zamiast podkreslic urode!! to sie oszpecaja nieodpowiednim makijazem ,czy fryzura ,czy kolorem wlosow!!!

Gość Michałłł
Zazwyczaj tym się oszpeca. Puder, odkład to przecież sproszkowany minerał czyli skała, czyli po prostu brud sobie na twarz nakłada. Z makijażem trzeba ostrożnie. Jeśli oczy mocno, to już nie usta i odwrotnie. A najlepszy jest makijaż na tępą strzałę z osiedla. Czyli kośc***oliczkowe na czerwono, oczy dookoła czarną kredką i usta na czerwono lub różowo. Od razu wiadomo co robić - mówić że ładna, mądra i brać na chatę.