Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemoblesna

Nienawidze dotyku

Polecane posty

Gość jestemoblesna

Nienawidze jak moj facet mnie dotyka. Bylo wszystko ok, codzienny seks, szczescie do czasu kiedy on mi powiedzial zebym schudla...Nie jestem gruba. Moj rozmiar to S/M. Ale on widocznie woli szkielety. Wiem ze on uwielbia duze biusty. Mam fajne piersi ale jak schudne (zalecil mi 16 kg...) to deska kompletna bede :/. Ostatnio podczas seksu plakalam. Nie robimy juz tego od miesiaca. Nienawidze jak mnie dotyka, jak patrzy. Nienawidze siebie.

Gość jestemoblesna
Nie ma kogoś kto pocieszy? Powie że jest z niego d**ek? Albo ze mnie histeryczka? Ktokolwiek?

Gość gość
fascynujaca historia.

Gość jestemoblesna
dzieki.

Gość gość
Zmień faceta, twój jest jakiś nienormalny. Serio, 16kg? To ile Ty ważysz? Skoro nosisz S/M to raczej obstawiam, że jesteś normalną, fajną, zdrową laską, a nie ludzikiem Michelin.

Gość gościówka 26
Musisz pracować nad poczuciem własnej wartości, naprawdę chcesz być z facetem, który Cię dołuje? Tym bardziej, że nie masz nadwagi? A z seksem warto czekać do ślubu.

Gość gość
Ale po co czekać z seksem do ślubu? Co to zmieni? Po ślubie nie powiedziałby jej, że ma schudnąć? Chyba lepiej, że się teraz dowiedziała, że ma faceta fiuta jak to ktoś ładnie określił, niż po ślubie...

Gość jestemoblesna
ostatnio obciełam włosy i przefarbowałam, bo mówił, że mam obleśne. paznokci też nie zapuszczam, bo lubi krótkie różowe, soczewki musze nosić niebieksie i musialam sobie zrobić labioplastyke, bo brzydził się mojego motyla.

Gość gość
A to nie wiem, nie śledzę takich tematów, bo mnie nie interesują...

Gość jestemoblesna
żadne prowo!słowo daje takiego miałam oblesnego motyla, ze byś się porzygała.

Gość gościówka 26
Pytasz dlaczego warto czekać, nie da się o tym napisać w kilku zdaniach na forum, ale możesz sobie pooglądać np. wypowiedzi małżonków, którzy czekali i przekonują, że warto, np. tych: http://www.youtube.com/watch?v=OysdlD1zzsc To jest głębokie zagadnienie, sprawy duchowe, wiary, trudno o tym pisać na forum.