Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiemama

straszny ból

Polecane posty

Gość prawiemama

Witam, jestem 9 dni przed okresem, robiłam test ale wyszedł negatywny (co oczywiste ale mąż nalegał), problemw tym, że boli mnie ciągle glowa, nigdy mnie nie bolała, a teraz umieram dosłownie, to chyba od papierosów, jak zapale to rozsadza mi głowe, już nawet męża wysylam do łazienki zeby palil tam. Boje sie wziac cos przeciwbolowego bo jest szansa ze jestem w ciazy.

Gość gość
Wybierz się do lekarza to najlepsze roziązanie w takiej sytuacji...

Gość prawiemama
moze poczekam do okresu i zobacze czy jestem w ciazy, spie calymi popoludniami a mam dopiero 23 lata. sama nie wiem co mi jest

Gość gość
Ciemnogrod. Boi sie wziac apap bo moze byc w ciazy a palic to sie nie boi :/

Gość gość
Jak na moje masz problem z tarczyca

Gość prawiemama
ja sie nie boje wziac apapu, bo apap mi nie pomoze, boje sie wziac ketonal np. a palic nie pale bo jak mówie rozsadza mi głowe, napisałam przecież że wysyłam męża do łazienki żeby ta palił a mimo to jak poczuje fajki to głowa mi pęka. Z tą tarczycą to nie wiem, ale wydaje mi sie ze mam problemy hormonalne bo na podbródku rosną mi włosy jak u faceta, takie na które wosk nie działa. Byłam u endokrynologa ale dawno temu.

Gość gość
Ozywiscie zbadaj sie ale ja tez mam problemy o ma wasik i wyrywam woskiem a wloski z podbrodka wyrywa, pesetka ipo sprawie

Gość gość
I dodam ze wszyskie badania hormonalne w asolutnym porzadku po prostu taka uroda. Brunetka jestem;) co do ematu lowneo to msle ze ty bardzo chcesz byc w ciazy i piszac u akie rzeczy ze nagle masz takie ojawyi smierdza ci fajki chcesz uslszec ze jestes w ciazy. A testy czesto i po terminie jeszcze nie wychodza a co dopiero 9 dńi przed. Wyluzuj. Zycze c***owodzenia ale daj na luz

Gość prawiemama
wąsik swoją drogą, to są włoski niby czarne ale są miekkie i łatwo się wyrywają, a te na podbródku to typowy zarost (to obrzydliwe), z roku na rok jest ich więcej. czytałam o chorobie w której kobiety mają zbyt dużo testosteronu i rośnie im zarost, ale u mnie to jedynie przestrzen na podbrodku.

Gość gość
A jak wyszlo cibaanie tego hormonu? Dodam ze ja tez robilam m in poziomtespsteronu i wyszedl bardzo niski a tez mam troche niechcianeo owlosienia

Gość prawiemama
nie śmierdża mi fajki, i nie jestem jedną z tych "mamusiek" które każdy objaw przypisują ciąży, której jeszcze nie ma. Napisałam o prawdopodobieństwie ciąży jedynie ze względy na możliwość wzięcia silniejszych leków gdyż apap ani inne tego typu rzeczy nie działają na ten ból głowy.

Gość gość
I nikt nie wie dlaczego bylam u roznych lekarzy ginekologa, endokrynologa, ginekologa -endokrynologa;) dobrze ze istnieje wosk etc.;)

Gość prawiemama
nie robiłam, ale chyba będę musiała się przejść :)

Gość gość
Hej, tez ma niechciane owlosienie. Hej dziewczyny co to by bylo gdybh faceci widzieli nas no po miesiacu na wyspie bezludnej a my bez mozliwosci depilacji i wtedy ; brwi zarosniete, wasiki, zapuszczone biki, pachy, nogi . No czlowiek pierwotny ;) ech ale my, kobiety mamy roboty przy sobie.

Gość gość
Dokladnie a facet o wstanie umyje sie albo i nie,ogoli sie albo nie a jak nie to laski piszcza ze taki seksi i tacy to maja zycie a my depilowanie, pucowanie, malowanie, demakijaz tez kupe czasu zabiera, balsamowanie, kremowanie o rety pozdrawiam kobiety;)

Gość prawiemama
Dziwne to jets,nawet kosmetyczka mi powiedziala, że nie ma sensu go woskować bo z założenia wosk ma osłabiać włosy i rosną słabsze (tak jest w przypadku mojego wąsika) a na podbródku wyrasta mocniejszy więc powiedziała, że moge golić, przynajniej bolu sobie oszczedze, wiec sama nie wiem.

Gość gość
I jak autorko? Wpisy ńiby nie na emat ale moze ci humor poprawily i bol glowy mija??? Pij duzo wody! Mi pediatra dziecka kaze pic duzo wody jak uskarzam sie ze boli mnie lowa. Twierrzi ze to tez pomaga. W kazdy, razie nie zaszkodzi a moze dodatkowo tez pomoc.

Gość gość
Moze idz do lekarza? A przynajmniej sprobuj to skonsultowac z lekarzem lub farmaceuta. Zycze zdrowka.

Gość gość
A zatoki masz zdrowe!?.? Glowa boli czasem tez od zatok. Albo moze jestes niewyspana? Przemeczoa? Albo rzeczywiscie w ciazy.

Gość prawiemama
mam nadzieje, że gorąca herbatka i podusia załatwią sprawe, a przynajmniej rzuce palenie :)

Gość gość
Ja tez mam wloski na podbrodku . Wasik wyrywa, woskiem a te wyrywam peseta. Nie wiem ile tego masz ale jak mozesz peseta to wolalabym tak niz golic. Golenie, tak jak i na nogach co sama pewnie wiesz, wzmacnia te wloski. To moje zdanie.powodzenia.

Gość prawiemama
hahah z tym "moze jestes w ciazy" to mi sie moja mama od razu przypomina. Ona już chyba na prawde chce byc babcia. mam okres-jestes w ciazy, nie mam okresu-jestes w ciazy, boli mnie glowa-jestes w ciazy, spac mi sie chce-jestes w ciazy :)