Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleko HIPP opinie

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie- jakie macie informacje na temat tego mleka? Czy skład i sposób produkcji jest ok?

Gość gość
Skład jest ok. Wszystkie mleka mają b. podobny skład. Karmię swoją córkę Hipp od samego początku. Ma 3 miesiące, żadnych bolących brzuszków, wzdęć, problemów z wypróżnianiem. Przy poprzednich dzieciach kilka razy zmieniałam zanim trafiłam na odpowiednie. A to wg mni jest jak najbardziej ok.

Gość gość
my tez uzywalismy hipp. Bardzo dobre mleko. Corka nie miała zadnych problemów. Uzywalismy do od początku karmienia do końca.

Gość gość
my też jedziemy na Hippie.przy pierwszym dziecku zmieniałam mleko parę razy,zawsze było coś nie tak,a to zatwardzenie,a to bolący brzuszek itd.od kiedy zaczełam podawać to mleko wszystko powoli się unormował,.córka ma prawie trzy lata i pije cały czas.Teraz przy drugim dziecku zaczęło się tak samo,zatwardzenie i kolka po Nanie i od razu zaopatrzyłam się w hippa.Minęły dwa tygodnie a po kolkach ani śladu plus kupa codziennie o tej samej porze.Wogóle odpowiadają nam prawie wszystkie produkty z tej firmy,i słoiczki,i kosmetyki są ok;)

Gość gość
Moja córcia co prawdy je te mleczko ze smakiem, ale ma po nim straszne wiaterki.

Gość gość
Jedno z najlepszych:-) Enfamil i Hipp najlepsze na rynku. A nan to porażka-murowany ból brzuszka/

Gość gość
najgorsze mleko moja nikolka po nim strasznie smierdzace kupki robila takie szare kleksiki

Gość gość
Mój syn (roczny) pił juz chyba wszystkie mleka i wszystkie byly OK. Jako pomoc przy naturalnym karmieniu dostal kilka razy NAN (jako noworodek) i było wszystko OK. Później karmiłam tylko piersią pół roku, a po tym czasie były juz mleka drozsze i tansze (np. z rossmanna) i nic się dziecku nie działo. Ja już nie przepłacam.

Gość gość
Mój synek od urodzenia pije to mleko i szczerze je polecam. Ma już 2 lata i nadal je pije. Teraz już 5 junior. Wręcz się domaga mleka. Kosmetyków też używaliśmy z Hippa. Po przejrzeniu składów okazały się najlepsze, np. oliwka zawiera tylko 3 rodzaje olejków i nic więcej, zero chemii.

Gość gość
Też polecam :)

Gość mama to też kobieta
Ze spokojnym sumieniem mogę polecić zarówno mleko, jak i kosmetyki tej marki. Córka pije Hipp od urodzenia, teraz też (już numer 5 - junior), nigdy nie miała po nim żadnych sensacji, wysypek itp. A oliwki i kremy są po prostu rewelacyjne, i faktycznie mają mało składników, a wiadomo - im mniej tym lepiej :)

Gość mama butelkowa
my tez jestesmy na hippie. Mleko polecam. Problemy z kupkami zniknely :) Ile jedza Wasze dzieci tego mleka? Tak jak na opakowaniu czy mniej, więcej? Moj skonczyl 2 miesiace. Na opakowaniu pisze, ze powinien jesc 5x150, on je 7 butelek - raz 150, innym 110ml. ogolnie calosciowo je wiecej niz pisze na puszce. Nie wiem jak zamiast 7 butelek dawac mu 5 - on potrzebuje jesc co 3h. Jak to wyglada u Was? Prosze o odpowiedzi. Z gory dziekuje.