Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprzestałem płacić alimenty

Polecane posty

Gość gość

Nasz system pozwala Mi nie płacić alimentów z którego od niedawna korzystam. Dziękuje a za oszczędzone pieniądze coś sobie kupię hmmm tylko COO

Gość gość
Może pudło telewizorze. Żebyś na starość miał gdzie mieszkać ;)

Gość gość
buhahaha płącić będzie fundusz, a ty pójdziesz siedzieć, za długi

Gość gość
Jak sie ma za długi to sie nie idzie siedzeć. To po pierwsze. A po drugie - fundusz poczeka aż przejdzie na emeryturę, albo kupi dom, samochód albo mieszkanie....

Gość gość
zniecierpliwiony zalozyl se nowy temat jak nie placic alimentow

Gość gość
zraz zacznie wypisywać swoje fanaberie że po co ma płacić za cos czego nie ma...przygłup

Gość gość
kup sobie duużo kotletów

Gość gość
Yes, dużo tłustych kotletów Ale na piwo to nie godzi się przeznaczać alimentów to raczej spirytus się należy

Gość gość
i jeszcze kaszankę sobie kup

Gość gość
i tu się mylisz, za świadome uchylanie się , przy możliwośc**płacenia można iść siedzieć.Doucz sie alimenciarzu

Gość gość
do spirytu pasują śledziki i korniszony to se kup

Gość gość
" za świadome uchylanie się , przy możliwośc**płacenia można iść siedzieć" Bzdura. Musi być kilka warunków spełnionych jednocześnie. Jakich? Doucz się gupia dajko ;)

Gość gość
Nie jest dobrze przelecieć szmate. Dla szmaty oczywiście. A jeszcze gorzej dla szmaty jest wziąć ją za żonę. Bo po rozwodzie każda szmata się wyciera.

Gość gość
OOOO więzienie, pomyślę nad tym :-) Przez ten czas jak będę sobie odpoczywał w więzieniu to znowu zaoszczędzę :-) Dom wynajmę więc dodatkowe pieniądze Mi wpadną, na jedzenie i media nie będę wydawać a i firmą z wiezienia też można zarządzać. Heee same plusy :-) Alimenty 900zł, dom to ok 2500zł co daje miesięcznie 3400zł x 12 = 40800 rocznie :-) A na ile latek wyślą Mnie do więzienia?

Gość gość
A co to jest ten fundusz?

Gość gość
Fundusz? To jest taka państwowa menda która płaci za ciebie alimenty. Pamiętliwa, menda jest okrutnie. Normalnie grosza ci nie odpuści do grobowej deski. To już lepiej byłoby ci iść do więzienia. Ale jak wyjdziesz z tego więzienia to dług nie zniknie. Tylko wzrośnie ;) No i żadnego domu na wynajem ci nie zostawi ;):);):)

Gość gość
A to ta menda, no cóż nie groźna, bo nie każdy może ją dostać a w szczególności matka mojego syna bo jest zaszczepiona :-) przed tą mendą. No cóż mam szczęście tak więc fundusz ścigać Mnie nie będzie :-) Tak więc kto?

Gość gość
Jak zachorujesz na stare lata to twoje dziecko też się na ciebie wypnie i nie będzie c***omagać. Jak umiałeś zrobić to teraz weź odpowiedzialność i płać na utrzymanie dzieciaka. A jak nie to zrób sobie wazektomię żebyś nie miał wiecej dzieci bo żal mieć takiego ojca

Gość gość
OOOO więzienie, pomyślę nad tym usmiech.gif Przez ten czas jak będę sobie odpoczywał w więzieniu to znowu zaoszczędzę usmiech.gif Dom wynajmę więc dodatkowe pieniądze Mi wpadną, na jedzenie i media nie będę wydawać a i firmą z wiezienia też można zarządzać. Heee same plusy usmiech.gif Alimenty 900zł, dom to ok 2500zł co daje miesięcznie 3400zł x 12 = 40800 rocznie usmiech.gif A na ile latek wyślą Mnie do więzienia? Niech pomyślę jak nie zgłosisz do US skarbowego dodatkowego dochodu a była ex to zrobi to duuuużo później wyjdziesz z pierdla. A i mieszkanie weźmie komornik na poczet alimentów. Nie pykło?

Gość gość
Starości się nie obawiam a innych dzieci nie mam zamiaru mieć a w szczególności z Polką :-)

Gość gość
"Jak zachorujesz na stare lata to twoje dziecko też się na ciebie wypnie i nie będzie c***omagać. " Ble..ble..ble... Skończ pie...lić głupia doopo. Na ..ooj komu pomoc niechcianego i niekochanego bachora i bękarta?? NO NA ...OJ??? "Tak więc kto? " Gościu miły ;) Ktoś gorszy od państwowej suki. Zgaduj kto? ;):);):)

Gość gość
Dużej posiedzę to więcej zaoszczędzę a domu komornik nie zlicytuje bo dom i Mój majątek jest zabezpieczony przed nim :-) I jak widzicie można nie płacić a no można :-)

Gość gość
hahaaaa,kiedy dom wynajmiesz? zamkna cie tak ze nie bedziesz wiedzial kiedy po ciebie przyjada,zarzadzanie firma z wiezienia,ales ty marzyciel,no ale madrzy inaczej tez musza byc szkoda mi cie chlopie albo raczej dawco spermy,jak mozna nie placic na wlasne dziecko,obudz sie,ze tez takich cymbalow ziemia jeszcze nosi

Gość gość
Dom zapewne na siostrę,firma na kochankę,tylko zabazpiecz się przed skargą pauliańską.

Gość gość
skargą pauliańska - proszę Cię nie wywołuj uśmiechu na Mojej twarzy :-)

Gość gość
ściągną z rodziny

Gość gość
Ufasz? Buuuhahahaha ;)

Gość gość
Z rodziny nie ściągną. Też qrwiata!!!

Gość gość
przyjdą do dziadka,babci, braci...zabiorą wszystkoi..ehhh

Gość gość
I do kota z pęcherzem ;) Głupota nie boli. Ale poraża.